Home > Lifestyle > DANI OTIL a sarit din stratosfera si el! O invita la nunta pe MIHAELA! Reactia ei!

DANI OTIL a sarit din stratosfera si el! O invita la nunta pe MIHAELA! Reactia ei!

Dani Otil a recunoscut oficial despartirea de Mihaela Radulescu, insa spune ca nu i s-au dat papucii, ci s-au despartit de comun acord, fara niciun fel de scandal.

Au pus punct unei relatii de 6 ani, iar acum pornesc fiecare pe un drum separat. Dani Otil a vorbit despre amintirile frumoase pe care le-a strans langa Mihaela Radulescu, iar finalul mesajului sau face toti banii.

“Eu si Mihaela suntem bine. NOI nu mai formam un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum sa plece CU ALTUL de acasa si nici cum SA-MI DEA PAPUCII. Oricat mi-ar folosi in ochii viitoarelor “pretendente” imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Maruta, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o lupta grea si nedreapta, inca de la inceput. Dar asta se intampla cu vreme multa in urma. Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa “doamna mea” arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea(cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei.

Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament …cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!”, a scris Dani Otil pe pagina sa de Facebook.

Reactia Mihaelei Radulescu nu a intarziat sa apara. Chiar daca Dani i-a scris foarte mult, vedeta i-a raspuns scurt si la obiect. A sharuit mesajul pe pagina ei personala de Facebook si a scris doar atat: “Multumesc, Dani”. Fara nicio explicatie suplimentara sau alte detalii, Mihaela si-a luat si ea oficial ramas bun de la Dani Otil, cel care i-a fost alaturi timp de 6 ani…

O reteta de consolare pentru DANI OTIL: http://bucatarici.ro/ce-poti-manca-la-restaurantul-lui-pokemon/ …Si despartirea va fi mai usoara!

Articole asemanatoare
Mihaela Rădulescu așa cum nu ai mai văzut-o
mihaela-rădulescu
Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos
mihaela-rădulescu
Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel
mihaela radulescu
Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu

5 Responses

  1. Pingback : DANI OTIL A SARIT DIN STRATOSFERA SI EL! O INVITA LA NUNTA PE MIHAELA! REACTIA EI! | Bancuri de Colectie

  2. Pingback : DANI OTIL a sarit din stratosfera si el! O invita la nunta pe MIHAELA! Reactia ei! | Noutati

  3. Pingback : DANI OTIL a sarit demult din stratosfera! A recunoscut! O invita pe Mihaela la NUNTA! | Femininne

  4. Ramona

    Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Comenteaza acest articol

DANI OTIL a sarit din stratosfera si el! O invita la nunta pe MIHAELA! Reactia ei!

by   1 min
5