Home > Lifestyle > Dani Otil a vazut moartea cu ochii! Reactia Mihaelei Radulescu e surprinzatoare

Dani Otil a vazut moartea cu ochii! Reactia Mihaelei Radulescu e surprinzatoare

Dani Otil a fost la un pas de moarte, ieri, cand un urs s-a napustit asupra lui. A scapat nevatamat, insa experienta a fost terianta. Mihaela Radulescu a mentionat despre intamplarea iubitului ei pe Facebook.

Dani Otil a marturisit ca in momentul in care a fost atacat de urs i s-au derulat in minte pasaje din viata, iar din ceea ce a mentionat Mihaela intelegem ca acele pasaje o ilustreaza pe vedeta tv. “Urma iubirii din sufletul celui caruia azi i s-au derulat in minte pasaje din viata…Ce zi… plina de emotii… pt ambele jumatati. Numai bine, dragilor!”, a mentionat Mihaela pe internet.

“Raman niste senzatii…de iubire, mai ales. Fragmente, pasaje, dimineti, clipe…mai ales cele pentru care a meritat sa inchidem ochii si sa zambim…. Raman…uneori prea departe de noi si parca ne-am dori sa ne mai ajunga din urma, dar cica trebuie sa mergem inainte….,numai inainte…., dar eu ma incapatanez sa ma uit mereu peste umar, pentru ca….e urma mea acolo si urma iubirii mele si n-as mai sti cine sunt, daca m-as uita numai in fata…. Sunt tot ce am trait, sunt tot ce am iubit si nu vreau sa-mi pierd urma….”, a mai spus Mihaela pe reteaua de socializare

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Dani Otil a vazut moartea cu ochii! Reactia Mihaelei Radulescu e surprinzatoare

by   1 min
0