Home > Agenda > DANI OTIL atacat de un urs

DANI OTIL atacat de un urs

Aventuri pe motor: Dani Otil a trecut prin momente extrem de dificile si a fost la un pas sa fie sfasiat de un urs. 

Dani Otil a marturisit pe Facebook ca a trecut la doar un pas de moarte. El se antrena cu motorul sau pe un drum montan cand s-a intalnit cu un urs, ba mai mult, acesta l-a lovit si a intentionat sa il muste.

 “Azi m-am apropiat de moarte. M-am apropiat atat de tare ca i-am simtit parul sarmos frecandu-se aspru de pantalon si de cizma. Eram la antrenament. Trei baieti. Trei motoare. Nu eram sus in munte, ci la cativa km de o cabana cunoscuta. Pe un drum de caruta, faceam legatura intre doua zone mai tehnice. Unul din colegi tocmai remarca faptul ca e o sambata in care parca nu se intampla nimic. Dupa un sfert de ora…un urs (probabil femela cu pui) a hotarat sa il contrazica.

Eram al doilea in rand. Pe primul coleg l-a ratat, asa ca a venit direct spre mine. Nu scotea niciun sunet. Nu era ca la tv. Avea gura deschisa, dar ca sa apuce, nu ca sa faca zgomot. A venit tare spre motor si a bagat un umar la inaintare exact cum fac musculosii in ring la WWF. A lovit in rezervor si in suspensia fata. Cred ca mi-a mutat motocicleta pe drum dar nu pot defini cat. Oricum in casca mai auzeam doar un tiuit. Cred ca mi l-am provocat singur. Ori de la cat de tare am urlat ori de la puls. Stiam de la baietii cu masini de offroad ca ursul loveste cu umarul uneori in usi, roti…dar in mine?!

Tehnic, nu pot explica ce s-a intamplat. Pot imparti totul in trei secunde.

Secunda 1: am vazut niste pagini din viata (sunt sigur)
Secunda 2: am incercat evit impactul respectiv sa ma redresez dupa, bagand mana in gaz cu disperare (intelege oricine ca nu se antreneaza nimeni pt asta)
Secunda 3: m-am intrebat cum am scapat?!

Colegul din spate nu a avut probleme. Ursul a iesit din drum. Tot inexplicabil.

Ne-am oprit la o cabana mai sus…abia ascultandu-l pe colegul din fata am inteles cat a fost de grav. Mainile lui tremurau, desi eu fusesem implicat. Am inteles repede (desi ne hlizeam ca baietii..mai mult sa ascundem realitatea sub pres) ca daca ursul reusea sa dea pe cineva jos de pe motor, sau sa il opreasca in loc…acel cineva nu avea cum sa supravietuiasca. Sa nu ma arunc aici la concluzii patetice…

Dar treaba a venit in cea mai neagra luna din an. Din ultimii ani. Intr-o singura luna au murit 3 oameni minunati, cu varste pana in 30 de ani ce imi erau in jur. Motive mai mult sau foarte putin dependente de ei…
Ei bine…sub umbrela asta neagra, altfel iti pui intrebarile…despre viata, despre moarte, despre ce esti, despre ce nu ai reusit pana acum, despre ce ar fi…
Nu vreau sa va intristez…am vrut doar sa impart cu voi…sa aveti o seara linistita.

dani otilEu am sa iubesc in continuare ursii. Sunt sigur ca eu am gresit cu ceva trecand prin curtea lor.”, a scris Dani pe Facebook.


Loading...

Comenteaza acest articol

DANI OTIL atacat de un urs

by   2 min
0