Home > Agenda > stiri > Dani Otil, dispus sa fie privit cand face sex cu Mihaela Radulescu!

Dani Otil, dispus sa fie privit cand face sex cu Mihaela Radulescu!

Intr-un interviu acordat revistei Playboy, acum cativa ani, Dani Otil a facut o propunere socanta, cu trimitere la ziaristi, foarte interesati de aspectele intime ale relatiei lui cu celebra Mihaela Radulescu.
“Asadar, fetelor, doamnelor, domnisoarelor, propun sa alegeti o colega mai aratoasa, cu ceva experienta de viata, deschidere la minte si penel la scris. Promit sa o primesc in casa, sa o tratez cu respect, colegialitate si un ceai verde care sa ii tonifice gandurile si simturile cat timp noi facem extrema si nemaivazuta treaba de care se intereseaza tot jurnalistul de monden. Regulile sunt simple si putine. Nu inregistram si nu fotografiem. Te tine pixul?!”, a declarat Dani pentru Playboy.

Paradoxal, peste cativa ani, cand lumea parea sa fi inteles dorinta lor de discretie, tocmai Mihaela Radulescu era dezamagita ca nimeni nu mai pare interesat de… asternutul ei: “Am constatat ca nu m-a intrebat nimeni, da’ nimeni de Dani. Nu stiu daca sa ma ingrijorez sau sa ma bucur ca sunteti oameni onesti si nu va intereseaza asternutul, dar chiar asa?! Chiar nu mai crede nimeni in mine, ca femeie?”, si-a certat ea fanii din mediul virtual.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Dani Otil, dispus sa fie privit cand face sex cu Mihaela Radulescu!

by   1 min
0