Home > Lifestyle > DANI OTIL: Prima reactie dupa ce a fost parasit de MIHAELA RADULESCU / Retete de consolare

DANI OTIL: Prima reactie dupa ce a fost parasit de MIHAELA RADULESCU / Retete de consolare

DANI OTIL a fost parasit de MIHAELA RADULESCU in favoarea austriacului Felix Baumgartner, celebru pentru saltul cu parasuta de la o altitudine de 39 km – http://www.tabu.ro/mihaela-radulescu-confirma-despartirea-de-dani-otil-si-legatura-cu-felix-baumgartner/ -, fapt confirmat si de declaratiile divei pe Facebook.

“Mai ai o relatie cu Dani?”, a intrebat un admirator, iar raspunsul a  venit imediat din partea vedetei: “Nu”, a raspuns sec Mihaela Radulescu. Intrebarea admiratorului Mihaelei a venit dupa ce fosta prezentatoare TV a  postat urmatorul mesaj pe aceeasi retea de socializare: “Da. Si daca nu  mai aveti alte intrebari, putem sa ne vedem fiecare, mai departe, de vietile  noastre? Incredere in voi si iubire – cu aceste 2 elemente se merge mereu  inainte. Sau se zboara extrem:))))” – referire aluziva la performanta extrema a lui Felix, abia de curand detronat  din pozitia de detinator al recordului mondial la aceasta categorie de sport extrem.

In acest context, prima reactie a lui Dani ar putea fi sa oficializeze relatia cu Flavia, colega sexy de la matinal, in legatura cu care presa a speculat in septembrie ca si-ar petrece unele nopti cand Mihaela nu este in tara. In trecut, dupa ce paparazii l-au surprins pe Dani intrand intr-un motel cu predecesoarea Flaviei, apetisanta Roxana Vancea, Mihaela ar fi facut un scandal monstru, soldat cu concedierea Roxanei de la “Neata”…

AICI, retete de consolare pentru despartire: http://bucatarici.ro/angie-toate-retetele-violettei-disney-channel/ . Ceva dulce face bine in asemenea cazuri!

Articole asemanatoare
Dani Otil
Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii
mihaela rădulescu
De ce aniversare a avut parte Mihaela Rădulescu imediat după Paște
dani oțil
N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare
antonia
Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

1 Response

  1. Castiga bani lucrand de acasa

    Nu-ti ajunge salariul?
    Nu ai bani suficientii?
    Vrei sa mai castigi bani suplimentari lucrand cateva ore acasa in fata calculatorului?
    Daca esti o persoana serioasa, hotarata si perseverenta trimite textul: “mai mult” pe adresa de mail: financiar.independent@gmail.com

Comenteaza acest articol

DANI OTIL: Prima reactie dupa ce a fost parasit de MIHAELA RADULESCU / Retete de consolare

by   1 min
1