Tabu
Image default
PEOPLESlider

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în cea mai fierbinte ipostază de până acum

Dani Oțil și Gabriela Prisecariu se iubesc la nebunie și nu se dau în lături de la nimic pentru a dovedi acest lucru. Sunt tineri, frumoși și formează unul dintre cele mai sexy cupluri din showbizul românesc.

Sfârșitul de an i-a prins într-un loc exotic. Cei doi au lăsat frigul din România pentru nisipul fin și soarele arzător din Insulele Maldive.

Dani și Gabriela sunt foarte de activi pe rețelele sociale, așa că nu a durat mult până ca fanii lor să se delecteze cu poze inedite din minunata lor escapadă. Numai că de data aceasta, internauții care îi urmăresc pe Instagram au avut parte de o surpriză de proporții când iubita celebrului prezentator a postat o fotografie fierbinte în care ea apare pe jumătate dezbrăcată, iar Dani îi acoperă unul dintre sâni cu palma.

Pe lângă oamenii care le-au scris cuvinte frumoase, s-au numărat câțiva care nu înțeleg de ce simt nevoia să împărtășească tot ceea ce fac cu lumea.

Din această cauză, Dani a șters fotografia și a postat alta – un fel de mesaj cu subînțeles pentru haterii de pe Instagram.

Celor doi amorezi nu le pasă însă de opiniile internauților și își văd liniștiți de clipele frumoase de vacanță, bucurându-se de noul an cum foarte mulți nu își permit.

În ultimul an, viața prezentatorului de televiziune s-a schimbat total, după ce și-a cunoscut marea dragoste, pe Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil a cerut-o deja de soție, cei doi urmând să se căsătorească cât de curând.

ARTICOLE SIMILARE

Antibiotic puternic, descoperit de Inteligența Artificială

Andreea Damian

Gala premiilor Oscar 2021 va avea loc cu prezență fizică

Andreea Damian

Randi, danseaza ca sa uite?

realitatea

De ce simțim că timpul zboară în vacanță?

Andreea Damian

Timișoara se transformă în poezie! Trecătorii vor citi versuri, așteptând la semafor

Andreea Damian

Serena Williams a apărut într-o reclamă Nike cu mesaj puternic feminist

Scrie un comentariu