Home > Lifestyle > Dani Otil, suparat rau de ziua lui! Vezi ce a facut Mihaela

Dani Otil, suparat rau de ziua lui! Vezi ce a facut Mihaela

Dani Otil a implinit recent 33 de ani, dar nu si-a petrecut ziua de nastere alaturi de iubita sa, Mihaela Radulescu. Mai mult chiar, prezentatorul TV a fost extrem de suparat.

Pentru ca intr-un cotidian central au aparut informatii ca de ziua lui, el ar fi rugat-o pe Mihaela Radulescu sa-i cumpere un echipament pentru unul din sporturile extreme pe care le practica, Dani s-a suparat si a dat o replica dura pe facebook: “Ca sa nu citim maine ca mi-am tinut ziua pe banchiza sau la Saint Tropez…atasez dovada (n.r. este vorba despre foaia de concurs de la un concurs moto). M-am trezit la 6 ca sa fiu alaturi de oameni pentru care nu sunt nici ala de la televizor, nici “ala a lu Raduleasca”…a fost tare bine sa ma intalnesc cu cei alaturi de care am inceput sa ma dau cu motorul…” , a scris Dani Otil pe facebook. Asta dupa ce, tot prin intermediul retelei de socializare a tinut sa dezminta suparat ca nu este nici in vacanta in Turcia cu Mihaela si ca nu a rugat pe nimeni sa-i cumpere echipament. “Mi l-am cumparat singur, cu banutii mei”, a precizat Dani.

Articole asemanatoare
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
Mihaela Radulescu desfiintata: “Obisnuita cu parasuta!”
DANI OTIL se insoara! Cu o femeie mai tanara ca el (FOTO)!
MIHAELA RADULESCU – abandonata de Felix! Se insoara cu o fosta iubita! GALERIE FOTO cu femeia pentru care a fost parasita Mihaela

Comenteaza acest articol

Dani Otil, suparat rau de ziua lui! Vezi ce a facut Mihaela

by   1 min
0