Tabu
PEOPLE

Daniel Buzdugan își dorește să plece în Creta, în vacanță

daniel-buzdugan

Prezentatorul de radio și de televiziune se știe că iubește Grecia, Creta și că de multe ori a plecat acolo în vacanță. Însă acum Daniel Buzdugan crede că este totul nesigur și își dorește să plece în vacanță, cu orice risc. Iată că vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare.
După ce Dana Săvuică, Ana Morodan, Diana Enache sau Carmen Negoiță au fost în siguranță în Creta Grecia, la invitația agenției Paralela 45 iată că o altă vedetă vrea să plece în vacanța mult așteptată, deși îi este teamă din cauza regulilor noi din pandemie.

daniel buzdugan
daniel buzdugangan

Daniel Buzdugan a scris pe paginile lui de socializare următorul mesaj: “Am luat bilete. De avion. Nicio nenorocire nu mă poate opri să visez că mai devreme sau mai târziu voi ajunge din nou în locul acela de pe pământ, pe care îl iubesc enorm! Viitorul este al celor care cred că visele se pot împlini! Și chiar dacă nu voi putea ajunge în vara asta din cauza situației în care ne aflăm eu tot voi fi acolo, cu sufletul! S’agapo, Kriti!”, a scris acesta pe paginile lui de socializare. Din ce au povestit doamnele care au fost în vacanță totul este în regulă, toată lumea din restaurante, recepții, magazine, hoteluri poartă măști și există gel dezinfectant peste tot. Așa că lumea este în regulă iar el poate pleca departe la cretani.

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 mame vedete eroine din România

Tabu Tabu

Feli Donose, surpriză fabuloasă! Se căsătorește

Tabu Tabu

Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important

Andreea Damian

Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani! Care sunt secretele ei de la debut

Tabu Tabu

Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020

Andreea Damian

Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Andreea Damian

Scrie un comentariu