Home > Slider > Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $

Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $

Daniel Craig

Daniel Craig are o avere estimată la peste 125 de milioane de dolari, dar copiii săi nu vor moșteni niciun cent. Starul din James Bond consideră ideea moștenirii „deranjantă”.

Actorul în vârstă de 52 de ani vrea să scape de ea înainte de a muri. „Ideea de moștenire este dezagreabilă. Filozofia mea este să-i cheltuiesc sau să-i donez până mor. Nu vreau să las sume mari de bani generației următoare”, a afirmat Daniel Craig, într-un interviu acordat Saga Magazine, găsind termenul de testament lipsit de gust.

Celebrul actor britanic are doi copii. O fiică de doi ani, cu actrița Rachel Weisz, și o fată, Ella (28 ani), din mariajul anterior, cu Fiona Loudon. Fiica lui cea mare e și ea actriță. Tânăra nu poartă numele de familie al tatălui ei, ci a ales să-l preia pe al mamei.

În același interviu, actorul a vorbit despre copilăria sa și a spus că visa să joace rolul unui super erou la începutul carierei sale. „Oamenii îmi spuneau mereu: Trebuie să fi visat să-l joci pe James Bond când erai copil. Răspunsul este nu. Visam să fiu Superman, Spider-Man, Omul invizbil, chiar și un cowboy”, a spus Craig.

Articole asemanatoare
James Bond
Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului
Billie Eilish
Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25
James Bond
Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii
Billie Eilish
Billie Eilish devine cel mai tânăr artist care înregistrează tema unui film cu James Bond

Comenteaza acest articol

Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $

by Andreea Damian   1 min
0