Tabu
PEOPLE Slider

Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $

Daniel Craig

Daniel Craig are o avere estimată la peste 125 de milioane de dolari, dar copiii săi nu vor moșteni niciun cent. Starul din James Bond consideră ideea moștenirii „deranjantă”.

Actorul în vârstă de 52 de ani vrea să scape de ea înainte de a muri. „Ideea de moștenire este dezagreabilă. Filozofia mea este să-i cheltuiesc sau să-i donez până mor. Nu vreau să las sume mari de bani generației următoare”, a afirmat Daniel Craig, într-un interviu acordat Saga Magazine, găsind termenul de testament lipsit de gust.

Celebrul actor britanic are doi copii. O fiică de doi ani, cu actrița Rachel Weisz, și o fată, Ella (28 ani), din mariajul anterior, cu Fiona Loudon. Fiica lui cea mare e și ea actriță. Tânăra nu poartă numele de familie al tatălui ei, ci a ales să-l preia pe al mamei.

În același interviu, actorul a vorbit despre copilăria sa și a spus că visa să joace rolul unui super erou la începutul carierei sale. „Oamenii îmi spuneau mereu: Trebuie să fi visat să-l joci pe James Bond când erai copil. Răspunsul este nu. Visam să fiu Superman, Spider-Man, Omul invizbil, chiar și un cowboy”, a spus Craig.

ARTICOLE SIMILARE

Scrisorile lui TS Eliot fac lumină despre o relație amoroasă cu o profesoară pe care o disprețuia

realitatea

Moscova: Directorul Teatrului Bolshoi solicită închiderea instituției sale din cauza cazurilor de COVID

Ciocîrlan

Un clip publicitar de Crăciun, un tribut adus lui Elton John, deosebit de emoționant

realitatea

Van Gogh în carantină

Ciocîrlan

8 reguli de care să ții cont atunci când îți cumperi ochelari de soare

Andreea Damian

Ozana Barabancea, criticată de fani pe rețelele de socializare! Care e motivul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu