Home > Agenda > stiri > Daniel Radcliffe apare nud în următorul Harry Potter

Daniel Radcliffe apare nud în următorul Harry Potter

Daniel Radcliffe va apărea gol în următoarea parte a filmului Harry Potter, "Harry Potter and the Deathly Hollows." Regizorul filmului, David Yates a declarat că Harry va deveni extrem de intim cu partenera lui din film, Emma Watson, și că va fi nevoie să se dezbrace în secvența respectivă. Yates a mai adăugat că, dată fiind prezența copiilor în sălile de cinematograf, el și producătorii încă se gândesc cum să nu vulgarizeze scena respectivă.

Secvența cu pricina nu este singura din film în care Radcliffe va apărea gol. Actorul va fi filmat în costumul lui Adam și într-o scenă în care va fi foarte aproape de moarte. Nu este pentru prima dată când Daniel Radcliffe apare gol. Interpretul lui Harry Potter este chiat obișnuit cu nuditatea. El a apărut complet gol pe scenele din Londra și New York în piesa de teatru Equus.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 23 iulie!
Vedetele vorbesc despre cele mai proaste date-uri pe care le-au avut vreodată!
Daniel Radcliffe: Sunt îngrozitor în prezenţa femeilor!
Daniel Radcliffe nu are succes la femei

1 Response

  1. Alexandra

    Nu este adevarat! Harry nu apare nud deloc in film , sinici in carte nu apare nimic intre Harry si Hermione! In carte scrie ca atunci cad va ajhunge in Kings Cross’ si se intalneste cu Dumbledore va fi gol , dar in fim ave atricou , pantaloni , si papuci in picioare! Nu este adevarat . Minciuni!

Comenteaza acest articol

Daniel Radcliffe apare nud în următorul Harry Potter

by realitatea   1 min
1