Home > Agenda > stiri > Daniel Radcliffe nu are succes la femei

Daniel Radcliffe nu are succes la femei

Cum tocmai s-a despărțit de iubita lui, Laura O’Toole, cu care a fost împreună timp de trei ani, Daniel Radcliffe este acum în căutarea unei noi partenere. Din nefericire pentru el, actorul nu este la fel de fermecător în viața reală ca în Harry Potter, iar succesul lui în rândul sexului frumos este serios pus la îndoială.

Radcliffe a povestit în urmă cu puțin timp că, momentan, a ieși la vânătoare de fete, dar că simte că nu prea are succes. "Mă străduiesc să atrag atenția fetelor, dar nu prea primesc răspunsuri pozitive de la acestea. E pentru prima dată când trebuie să merg la întâlniri pentru că pe celelalte iubite ale mele le-am cunoscut la filmări. Åži asta e destul de ciudat", a declarat actorul. În plus, Daniel a mărturisit că se teme foarte tare de discuțiile de la prima întâlnire cu o fată pentru că pot apărea oricând momente de tăcere și incompatibilitate care pot fi foarte jenante.

Articole asemanatoare
J.K. Rowling
J.K. Rowling a donat 15,3 mil. £ unui centru care sprijină cercetarea sclerozei multiple
JK Rowling își acuză fosta asistentă de hoție cu bani pentru cosmetice și pisici
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Celebritati nascute pe 23 iulie!

Comenteaza acest articol

Daniel Radcliffe nu are succes la femei

by realitatea   1 min
0