Home > Lifestyle > Stiri > Daniela Crudu este BOLNAVA! Uite de ce a slabit 15 kilograme!

Daniela Crudu este BOLNAVA! Uite de ce a slabit 15 kilograme!

In timp ce toata lumea a crezut ca Daniela Crudu s-a infometat pentru a slabi 15 kilograme, realitatea este posibil sa fie alta. Se fare ca fosta asistenta sufera de o afectiune a glandei tiroide.

A reusit sa slabeasca 15 kilograme intr-un an, insa, in timp ce multe tinere o invidiaza pentru o asemenea reusita, Daniela Crudu trece printr-o adevarata drama, fosta asistenta “pacatoasa” fiind diagnosticata cu o boala a glandei tiroide, scrie cancan.ro

Se pare ca dupa ce a primit cumplita veste, in urma cu un an, Cruduta este nevoita sa ia zilnic cate un pumn de pastile. Totodata Daniela respecta intocmai indicatiile medicului, incercand sa nu mai piarda noptile si sa nu mai bea alcool.

Potrivit aceleiasi surse, fosta asistenta a lui Capatos ar fi slabit rapid din cauza tratamentului puternic, insa, daca asta a bucurat-o la inceput, in scurt timp pierderea kilogramelor s-a transformat intr-un cosmar pentru focoasa bruneta. In prezent, dupa cum a marturisit chiar ea, Daniela face tot posibilul pentru a se ingrasa, insa in zadar.

Articole asemanatoare
Soc! MONICA ANGHEL e grav bolnava si refuza sa se mai trateze!

Comenteaza acest articol

Daniela Crudu este BOLNAVA! Uite de ce a slabit 15 kilograme!

by   1 min
0