Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 de la mama ei!

Mama Danielei Györfi, care s-a stins din viaţă duminica trecută, i-a lăsat cântăreţei o avere frumoasă:  4 apartamente în Bucureşti, a căror valoare se ridică la aproape 250.000 de euro.

A ştiut că va muri, însă a avut grijă ca tot ce a agonisit în viaţa ei să-i lase fiicei. Drept răsplată pentru cei 33 de ani în care Daniela Györfi a făcut un sacrificiu de care poate nu toţi copiii sunt în stare, chiar dacă este vorba de îngrijirea propriului părinte, Anica Diţa i-a lăsat o moştenire frumoasă acesteia.

Majoritatea s-ar fi aşteptat ca agoniseala unei femei ţintuite la pat să fie modestă, însă lucrurile nu stau aşa, căci mama vedetei a fost proprietara a 4 apartamente cu câte două camere, toate plasate în Bucureşti. Imobilele sunt situate într-un bloc din zona Baba Novac, în sectorul 3 şi raportat la preţul pieţei fiecare dintre ele valorează între 50.000 şi 60.000 €.

Într-unul dintre apartamente locuieşte Daniela împreună cu George Tal şi fetiţa lor, iar celelalte trei sunt închiriate de ani buni, iar chiria se ridică undeva la 300 € pe lună, per apartament. Poate mulţi se întreabă cum a făcut Anica Diţa această avere. Apropiaţii familiei ne-au spus că, în urmă cu circa 15 ani, femeia a moştenit de la mama ei un teren cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în Capitală.

L-a vândut, apoi şi-a cumpărat o locuinţă, apoi alte trei.

ARTICOLE SIMILARE

Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

Andreea Damian

STUDIU: câinii pot număra și prelucra în mod firesc numerele, la fel ca oamenii

realitatea

MARMUREANU: “Urmeaza un CUTREMUR mare!”

Cum crezi că arată Mădălina Ghenea fără machiaj?

ANCA TURCASIU, sexy la 42 de ani in TABU! Interviu si FOTO

realitatea

FEMEIA-ZOMBIE! Mananca junk food si face sex fara sa-si aminteasca nimic

Scrie un comentariu