Home > Lifestyle > Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 de la mama ei!

Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 de la mama ei!

Mama Danielei Györfi, care s-a stins din viaţă duminica trecută, i-a lăsat cântăreţei o avere frumoasă:  4 apartamente în Bucureşti, a căror valoare se ridică la aproape 250.000 de euro.

A ştiut că va muri, însă a avut grijă ca tot ce a agonisit în viaţa ei să-i lase fiicei. Drept răsplată pentru cei 33 de ani în care Daniela Györfi a făcut un sacrificiu de care poate nu toţi copiii sunt în stare, chiar dacă este vorba de îngrijirea propriului părinte, Anica Diţa i-a lăsat o moştenire frumoasă acesteia.

Majoritatea s-ar fi aşteptat ca agoniseala unei femei ţintuite la pat să fie modestă, însă lucrurile nu stau aşa, căci mama vedetei a fost proprietara a 4 apartamente cu câte două camere, toate plasate în Bucureşti. Imobilele sunt situate într-un bloc din zona Baba Novac, în sectorul 3 şi raportat la preţul pieţei fiecare dintre ele valorează între 50.000 şi 60.000 €.

Într-unul dintre apartamente locuieşte Daniela împreună cu George Tal şi fetiţa lor, iar celelalte trei sunt închiriate de ani buni, iar chiria se ridică undeva la 300 € pe lună, per apartament. Poate mulţi se întreabă cum a făcut Anica Diţa această avere. Apropiaţii familiei ne-au spus că, în urmă cu circa 15 ani, femeia a moştenit de la mama ei un teren cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în Capitală.

L-a vândut, apoi şi-a cumpărat o locuinţă, apoi alte trei.

Articole asemanatoare
Mirosurile sunt parte din moștenirile culturale ale țărilor, regiunilor, orașelor
Umflata, cu cearcane si gusa, Daniela Gyorfi are fata distrusa!
CE DIFERENŢĂ! Cum arată DANIELA GYORFI în pictoriale şi cum arată ÎN REALITATE!
Fostul sot al Danielei Gyorfi si-a refacut viata in America! “Cel mai mare regret al meu e ca am divortat de Gelu”

Comenteaza acest articol

Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 de la mama ei!

by   1 min
0