Home > Lifestyle > culinar tabu > Danone Natural-doar din lapte si fermenti

Danone Natural-doar din lapte si fermenti

Less is more! Nu este doar o expresie, ci o realitate in multe cazuri. Simplitatea nu se demodeaza niciodata- de aceea the little black dress, pantofii stiletto ori plicul negru raman piese must-have in garderoba oricarei femei, indiferent de trenduri. Acelasi principiu se aplica si in alimentatie, retetele clasice fiind apreciate acum poate mai mult ca niciodata.

Pentru tine si cei care pun pret pe produsele cat mai simple, Danone relanseaza iaurtul alb Danone Natural, folosind o reteta noua, ce are la baza doar lapte si fermenti, fara supliment de proteine din lapte. Reteta a fost realizata pornind de la asteptarile pe care le au romanii de la un iaurt bun, de calitate: gust de lapte, usor acrisor, proaspat si textura consistenta.

Noile iaurturi, cu un gust nou si mai proaspat, sunt pregatite din lapte integral de 3,5% grasime si fermenti activi benefici – ingredientul esential, fara de care niciun iaurt nu poate fi creat. Totul pentru ca tu si cei dragi tie sa va puteti bucura de toata bunatatea unui iaurt natural: proteine valoroase si calciu care ajuta la mentinerea unor oase sanatoase, dar si alte minerale si vitamine necesare pentru crestere si sanatate de-a lungul intregii vieti!

Articole asemanatoare
Controversă: produsele lactate fermentate ar putea proteja împotriva bolilor de inimă
iaurt
Rezultatele alarmante ale unui studiu privind consumul de iaurt
nutrienți
Cei 45 de nutrienți esențiali de care avem nevoie zilnic
mariah carey
Mariah Carey face baie în lapte. Ce beneficii aduce acest ritual folosit și de Cleopatra

Loading...

Comenteaza acest articol

Danone Natural-doar din lapte si fermenti

by   1 min
0