Tabu
Image default
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

O artistă cu o proteză la picior este cap de afiș al cabaretului Rizque Crazy Horse din Paris, urmând să susțină 29 de spectacole în capitala franceză. Viktoria Modesta, în vârstă de 31 de ani, s-a născut cu o malformație la șold și și la piciorul stâng. Cunoscută doar după numele de scenă, Viktoria s-a născut în Letonia. A emigrat la Londra, la vârsta de 12 ani, când a horătât să-și amputeze piciorul din motive medicale și psihologice. De atunci, ea s-a reinventat și și-a creat o nouă identitate.

Tânăra crede că decizia de a-și amputa piciorul i-a oferit șansa să-și recâștige controlul asupra propriului corp și să se rupă definitiv de un trecut dureros. A făcut asta și pentru a-și îmbunătăți mobilitatea și pentru a-și proteja sănătatea. Cântăreața a avut nevoie de 5 ani să-i convingă pe medicii chirurgi să facă operația, deoarece defectul ei  fizic o împiedica să-și urmeze visul.

Viktoria va susține spectacole în faimosul club de noapte Crazy Horse din Paris, în perioada 3-16 iunie, folosind câte o proteză diferită pentru fiecare intepretare. Aceasta va cânta înconjurată de dansatoare, Crazy Girls, iar proteza ei va avea efecte luminoase.

În 2012, Modesta a participat la ceremonia de închidere a Jocurilor Paralimpice din Londra, purtând o proteză încrustată cu diamante. Videoclipul ei Prototype, difuzat în timpul finalei X Factor din 2014, a devenit un viral, costurile de producție ridicându-se la 200.000 de lire sterline (Channel 4).

sursă foto: Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Studiu – băuturile îndulcite cresc riscul de cancer

Andreea Damian

Warner își va lansa filmele în mediul online și în sălile de cinema

Ciocîrlan

Emotiile sau cum oscilam intre pozitiv si negativ

realitatea

Cea mai bună actriţă, Frances McDormand, discurs emoţionant la Oscar

Dora Constantinovici

Worn Stories | Un nou serial Netflix spune povestea hainelor pe care le păstrăm

Andreea Damian

Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

Andreea Damian

1 comentariu

Cântăreața bionică de la un faimos cabaret parizian - Stiri eZZ 5 June 2019 at 16:17

[…] Cum arată cântăreața bionică, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu