Tabu
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Cântăreața bionică

O artistă cu o proteză la picior este cap de afiș al cabaretului Rizque Crazy Horse din Paris, urmând să susțină 29 de spectacole în capitala franceză. Viktoria Modesta, în vârstă de 31 de ani, s-a născut cu o malformație la șold și și la piciorul stâng. Cunoscută doar după numele de scenă, Viktoria s-a născut în Letonia. A emigrat la Londra, la vârsta de 12 ani, când a horătât să-și amputeze piciorul din motive medicale și psihologice. De atunci, ea s-a reinventat și și-a creat o nouă identitate.

Tânăra crede că decizia de a-și amputa piciorul i-a oferit șansa să-și recâștige controlul asupra propriului corp și să se rupă definitiv de un trecut dureros. A făcut asta și pentru a-și îmbunătăți mobilitatea și pentru a-și proteja sănătatea. Cântăreața a avut nevoie de 5 ani să-i convingă pe medicii chirurgi să facă operația, deoarece defectul ei  fizic o împiedica să-și urmeze visul.

Viktoria va susține spectacole în faimosul club de noapte Crazy Horse din Paris, în perioada 3-16 iunie, folosind câte o proteză diferită pentru fiecare intepretare. Aceasta va cânta înconjurată de dansatoare, Crazy Girls, iar proteza ei va avea efecte luminoase.

În 2012, Modesta a participat la ceremonia de închidere a Jocurilor Paralimpice din Londra, purtând o proteză încrustată cu diamante. Videoclipul ei Prototype, difuzat în timpul finalei X Factor din 2014, a devenit un viral, costurile de producție ridicându-se la 200.000 de lire sterline (Channel 4).

sursă foto: Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Regina Marii Britanii se machiază singură, cu excepția unei singure ocazii

Andreea Damian

Caviar de fasole …stil cowboy / RETETA de la Adriana Parissi

Andrea Bocelli susține că secretul mariajului său se află în dormitor

Andreea Damian

Afacerea cu cosmetice a ajutat-o pe Rihanna să devină cea mai bogată cântăreaţă din lume

Andreea Damian

La doar 34 de ani, o actriţă de la Hollywood are un decolteu de groază

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Andreea Damian

1 comentariu

Cântăreața bionică de la un faimos cabaret parizian - Stiri eZZ 5 June 2019 at 16:17

[…] Cum arată cântăreața bionică, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu