Home > Lifestyle > DANSATOAREA Loredanei – intre viata si moarte

DANSATOAREA Loredanei – intre viata si moarte

Alexandra Olteanu, o dansatoare in varsta de 16 ani care a fost alaturi de Loredana in toate concertele ei importante, a intrat in coma dupa ce, spun parintii, ar fi fost plimbata timp de 12 ore fara ca medicii sa-i puna un diagnostic corect.
“Sunt intr-o manastire. Doctorii mi-au spus ca va muri…”, izbucneste in lacrimi mama Alexandrei Olteanu. Vestea a venit chiar in momentul in care toata familia se bucura pentru performantele fetei care a impresionat-o pe Loredana Groza cu talentul sau. Multumita de prestatia ei, artista a decis s-o ia in majoritatea concertelor ei, impreuna cu “Moty Dance”, trupa din care face parte.

Niciun semn nu a avea sa prevesteasca inceputul acestei drame care i-a lasat socati pe colegii ei de scena. Alexandra nu a lipsit de la niciun antrenament si astepta cu sufletul la gura fiecare concert, scrie www.cancan.ro. Tot calvarul a inceput in urma cu o saptamana, atunci cand Alexandra a ajuns la Camera de Garda la Spitalul Matei Bals, insotita de mama ei.
“A fost purtata timp de 12 ore de la medic la medic, nimeni nu a stiut sa-i puna un diagnostic, desi noi, parintii, banuiam cu doua zile inainte sa intre in coma ca asta ar putea fi, o meningita. Cu o zi inainte sa intre in coma, m-am dus cu ea la spital, pentru ca se simtea rau, iar de la Camera de Garda ne-au trimis acasa, ca este otita. Am rugat-o sa-i faca fetei un RMN, iar doctorita mi-a raspuns ca nu sunt fonduri. A doua zi copilul a ajuns din nou in spital, cu Ambulanta, deoarece starea se agravase. Dupa 12 ore i-au facut punctie si au putut sa-i puna un diagnostic, acela de meningoencefalita. Acesta este malpraxis!”, acuza mama tinerei dansatoare.
De-atunci a trecut o saptamana, iar vestile din partea medicilor nu le mai dau nicio speranta parintilor, care se roaga acum doar la o minune care ar putea sa le salveze fata.alexandra 2alexandra 3 Acestia au plecat sa se roage la manastirile de langa Bucuresti. In timp ce colegii ei, dansatori, si prietenii, asteapta zi de zi la poarta spitalului ca cineva sa vina sa le spuna ca Alexandra isi va reveni.


Loading...

Comenteaza acest articol

DANSATOAREA Loredanei – intre viata si moarte

by   1 min
0