Home > Lifestyle > A MURIT! Loredana Groza socata!

A MURIT! Loredana Groza socata!

LOREDANA GROZA este in stare de soc! Alexandra Olteanu, cunoscuta si sub numele de Lexi, una dintre cele mai bune dansatoare ale Loredanei Groza, a murit, vineri, la Institutul “Matei Bals” din Bucuresti.

Lexi avea numai 16 ani si era una dintre dansatoarele care o insoteau pe Loredana Groza la aproape fiecare mare show sustinut de artista. In ultima vreme, insa, tanara a inceput sa se simta rau, iar pe data de 30 august, a fost internata cu diagnosticul de meningita pneumococica. Vineri, insa, fata a pierdut lupta cu boala, potrivit libertatea.ro.

Problemele de sanatate ale Alexandrei au inceput pe 20 august cand a fost dusa la Institutul ORL “Dr. D. Hociota” din Bucuresti, dupa cum declara mama fetei. “Incepuse sa o doara capul. Am fost cu ea la institutul din Panduri si a fost diagnosticata cu otita. Am tratat-o pentru aceasta afectiune timp de o saptamana. A fost vazuta de trei ori de doctorul de urechi care ne-a spus pe 26 august ca putem sa intrerupem tratamentul cu antibiotice”, a povestit Cristina Olteanu, mama Alexandrei, citata de aceeasi sursa.

Articole asemanatoare
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”
TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

Loading...

Comenteaza acest articol

A MURIT! Loredana Groza socata!

by   1 min
0