Home > Slider > David Beckham deschide primul său hotel împreună cu chef Gordon Ramsay

David Beckham deschide primul său hotel împreună cu chef Gordon Ramsay

david Beckham

David Beckham a dezvăluit că va deschide un hotel împreună cu chef Gordon Ramsay. Fostul internațional intenționează să aducă „energia, umorul și atitudinea” londonezului la Macao.

David Beckham își încearcă norocul în industria hotelieră. Fostul fotbalist britanic a anunţat că se va asocia cu Sands – o companie de dezvoltare a cazinourilor – pentru a deschide primul său hotel, potrivit Travel + Leisure.

Hotelul se va numi The Londoner şi va avea drept temă, așa cum sugerează și numele său, oraşul Londra. Noutatea e faptul că hotelul va fi proiectat chiar de David Beckham, care spune că intenționează să-și impresioneze oaspeții cu atenția asupra detaliilor. Unitatea este de fapt o rebranduire a Sands Cotai Central existent.

„Singurul lucru pe care îl pot promite cu siguranță este un serviciu uimitor. Pentru mine, atunci când stau într-un hotel, sunt impotante acele mici detalii invizibile care fac toată diferența: lucruri precum cafeaua pe care o servești sau ce ziar îți place să citești dimineața.”, a spus el pentru revista People. „Atenția la detalii este ceea ce face ca un hotel să rămână special și memorabil, așa că este foarte important pentru mine cu The Londoner.”, a adăugat David Beckham.

De asemenea, pentru fostul sportiv este important să recreeze aceeași „energie” a Londrei. „Londra este casa mea, aşa că este un sentiment extraordinar să pot să aduc în Macao lucrurile pe care le iubesc atât de mult: energie, umor, atitudine, fie în ceea ce priveşte mobilierul, fie în legătură cu decorul”, a mai spus el. Beckham vrea să facă posibile toate aceste lucruri cu celebrele taxiuri londoneze, versiuni în miniatură ale celor mai populare străzi (Bond Street, Savile Row), şi cu o arhitectură inspirată de Palatul Westminster şi Big Ben. De gastronomie se va ocupa celebrul Chef Gordon Ramsay.

Articole asemanatoare
hotel
Un hotel oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii
Victoria Beckham
Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată
versace
Tricouri Versace, criticate în China pentru că identifică Hong Kong și Macao ca fiind țări
rita ora
Rita Ora a pus ochii pe fiul Victoriei Beckham. Designerul și-a ieșit din minți

David Beckham deschide primul său hotel împreună cu chef Gordon Ramsay

by Andreea Damian   1 min
1