Tabu
lifestyle

David Hasselhoff, spitalizat cu forța

David Hasselhoff a comis-o din nou! Starul din Baywatch a ajuns forțat la un centru de reabilitare din Londra după o noapte în care se înecase în alcool. Însă nu băutura a dus la spitalizarea acestuia, ci comportamentul  violent al actorului.

Alarmat de starea avansată de ebrietate a lui Hasselhoff, asistentul  acestuia a chemat un medic în camera de hotel a actorului. Fostului  supersalvamar nu i-a plăcut deloc ideea asistentului său și, încercând să-l împingă pe acesta, dar și să scape de controlul-surpriză, l-a lovit accidental  pe doctor. Acesta a sunat imediat la urgență. Martorii incidentului susțin că  Hasselhoff era extrem de furios ceea ce i-a făcut pe angajații hotelului  să-l închidă în subsolul hotelului până la sosirea ambulanței.

David a fost transportat ulterior la un spital din Londra unde o singură noapte de tratament costă 1000 de lire pe noapte. Unul dintre pacienții centrului de reabilitare au declarat presei că personalul spitalului, mai  ales cel feminin, era mai degrabă încântat de prezența starului decât îngrijorat de starea de sănătate a acestuia.

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa: Mai bine mor decât să nu port tocuri

realitatea

Shaggy, la Mamaia

realitatea

Uite cine e noua iubita a lui Tudor Chirilă

Michael Jackson se rănea singur pentru a primi medicamente

realitatea

Angelina Jolie și Brad Pitt se reunesc pe marele ecran

realitatea

O mireasa ANOREXICA a mancat doar doua bucatele de ananas in saptamana de miere. Vezi ce a salvat-o de la MOARTE

Scrie un comentariu