Tabu
Image default
FASHION

David LaChapelle ilustrează Maybach

Marca de automobile Maybach isi reafirma angajamentul fata de arta contemporana. Cea mai recenta dovada a implicarii artistice din partea Maybach este reprezentata de colaborarea sa cu David LaChapelle, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi ai lumii.

Ilustratiile sale artistice ale remarcabilelor automobile Maybach, intitulate „Expozitia luxului” si „Povestiri din Berlin” au fost expuse in premiera mondiala in cadrul Expozitiei Art Basel Miami Beach, pe data de 5 decembrie 2009. Acest demers artistic are in atentie editia speciala limitata Maybach Zeppelin, dar si predecesorul ei din anii 1930, Maybach Zeppelin DS 8.

 „Vizita mea la unitatile Maybach din Sindelfingen, m-a inspirat sa creez doua fotografii simbolice care emanau aceeasi atractie seducatoare si dinamica, precum Maybach insusi,” a declarat David LaChapelle. Renumitul fotograf american a ales sa colaboreze cu un simbol al rafinamentului, Daphne Guinness, pentru a ilustra cele doua autovehicule sub semnatura stilului sau.

Datorita libertatii de creatie insuflata de Maybach, LaChapelle a creat fotografii care sa il ademeneasca pe privitor intr-o dimensiune a luxului si extravagantei, definitorie pentru tablourile suprarearealiste ale lui LaChapelle.

ARTICOLE SIMILARE

Retrospectiva Hannah MacGibbon pentru Chole

realitatea

Cei mai solicitati designeri de la Oscar din ultmii 10 ani

realitatea

TOP 5 Esarfe premiate

Concursul national pentru tinerii designeri si-a desemnat castigatorii

Personajele din „And just like that…” sunt din nou o sursă de inspirație de modă

Andreea Damian

Prima ediție AUTOR, un adevărat succes

realitatea

Scrie un comentariu