Home > Fashion > David LaChapelle ilustrează Maybach

David LaChapelle ilustrează Maybach

Marca de automobile Maybach isi reafirma angajamentul fata de arta contemporana. Cea mai recenta dovada a implicarii artistice din partea Maybach este reprezentata de colaborarea sa cu David LaChapelle, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi ai lumii.

Ilustratiile sale artistice ale remarcabilelor automobile Maybach, intitulate „Expozitia luxului” si „Povestiri din Berlin” au fost expuse in premiera mondiala in cadrul Expozitiei Art Basel Miami Beach, pe data de 5 decembrie 2009. Acest demers artistic are in atentie editia speciala limitata Maybach Zeppelin, dar si predecesorul ei din anii 1930, Maybach Zeppelin DS 8.

 „Vizita mea la unitatile Maybach din Sindelfingen, m-a inspirat sa creez doua fotografii simbolice care emanau aceeasi atractie seducatoare si dinamica, precum Maybach insusi,” a declarat David LaChapelle. Renumitul fotograf american a ales sa colaboreze cu un simbol al rafinamentului, Daphne Guinness, pentru a ilustra cele doua autovehicule sub semnatura stilului sau.

Datorita libertatii de creatie insuflata de Maybach, LaChapelle a creat fotografii care sa il ademeneasca pe privitor intr-o dimensiune a luxului si extravagantei, definitorie pentru tablourile suprarearealiste ale lui LaChapelle.


Comenteaza acest articol

David LaChapelle ilustrează Maybach

by realitatea   1 min
0