Home > Agenda > stiri > David și Victoria Beckham și-au luat cadouri “ieftine” de Crăciun

David și Victoria Beckham și-au luat cadouri “ieftine” de Crăciun

Cum chiar au de toate, David Åži Victoria Beckham trebuie să fie extrem de inventivi atunci când vine vorba de cadouri de Crăciun. Anul acesta cei doi s-au gândit că cel mai frumos și mai frumos ar fi să dea o notă luxoasă, dar elegantă, gadgeturilor pe care le au prin casă.

Astfel, David i-a luat Victoriei o carcasă de iPad (deci are iPad, ca tot românul, cum a spus domnul Boc) făcută din cristal alb pentru care a plătit 1.200 de dolari. Practic o nimica toată, cu singurul amendament că respectiva carcasă costă de două ori mai mult decât iPad-ul în sine.

Nici Victoria nu s-a lăsat mai prejos și i-a cumpărat lui David o pereche de căști placate cu aur care au costat 2.300 de dolari. Din nou, prețul este înjositor pentru posibilitățile celebrului cuplu. Åži, dacă tot au ieșit la cumpărături, David și Victoria au comandat pentru cei trei copii câte o pereche de căști "Dr. Dre" ornate cu hematită neagră. Partea nasoală e că toată lumea a aflat, deci inclusiv soții Beckham, iar ei nu vor mai putea spune "WOW" sub brad.


Loading...

Comenteaza acest articol

David și Victoria Beckham și-au luat cadouri “ieftine” de Crăciun

by realitatea   1 min
0