Tabu
Image default
lifestyle

Davidoff Adventure cu Ewan McGregor

 Evenimentul organizat pentru presa de specialitate a purtat, pe tot parcursul lui, amprenta brandului prestigios, excelând prin organizarea perfectă, lo­ca­țiile rafinate și un program conceput de așa ma­nieră încât absolut toată lumea prezentă s-a sim­țit confortabil, dar în același timp a fost ca și cum am întreprins o călătorie inițiatică la capătul lumii.

Călătoria noastră a în­ceput la Sunbeam Studio, amenajat și decorat pentru a evoca incursiunea în inima universului Davidoff Ad­venture. Toată asistența a avut incredibila șansă de a partici­pa la o întrevedere privată cu unul dintre cei mai sexy și râvniți ac­tori din lume. Åži care, în ciuda renumelui de personaj nonconfor­mist și de „băiat rău“, s-a dovedit a fi o prezență extrem de plăcută, un povestitor cu farmec înnăscut, într-o concordanță absolut firească cu valorile brandului pe care-l reprezintă.

Astfel, complet subjugate de privirea caldă și de surâsul lui ră­vă­șitor, am împărtășit împreună cu actorul Ewan Mc­Gregor un mo­ment privilegiat po­­­ves­tind despre Long Way Down, călătorii­le pe care le-a întreprins cu prietenul său Charley Boorman pe motocicletă, înconjurând lumea și evo­când momentele pli­ne de farmec din timpul realizării clipului campaniei de promovare făcut în Brazilia.

Actorul ne-a dezvăluit că este mândru de fap­tul că imaginea lui a fost asociată cu Davidoff Adventure pentru că istoria parfumului se mu­lea­ză perfect pe povestea și personalitatea lui care înseamnă aventuri, că­lătorii pe motocicletă și experiența de globetrotter. După ce, cu re­gret, ne-am despărțit de fru­­mosul actor, am trecut la a doua etapă a ini­ție­rii noastre în lumea Davidoff Ad­venture.

Antoine Lie, creatorul aro­mei, ne-a dez­vă­luit pas cu pas, într-un spațiu complet diferit, dar tran­sformat ca să evoce spiritul esenței, tot parcursul mi­nuțios al conceperii parfumului, povestind cum sursa lui de ins­pirație au constituit-o elementele naturale, de la mirosul pă­mân­tului după ploaie în junglă la condimentele exotice, culminând cu esen­țele de lemn prețios. Totul era prezent acolo, așa că am putut să ne bu­curăm toate simțurile cu miresme și culori minunate.

Parfumul este fresh, condimentat, cu puternice arome lemnoa­se și cu note deosebite de ardei iute, piper, frunze de ma­te, mandarină, lămâie, vetiver și cardamona.

Ne tran­spune cu talent și iscusință într-o lume nouă cu iz de tărâm îndepărtat și exotic. Flaconul e pe măsura esenței, are consistență și greutate în momentul în care-l iei în mână, forma lui fiind inspirată după plosca metalică pentru călătorie și a fost creat de un celebru designer.

Sfârșitul acestei incredibile și magice zile ne-a surprins la etajul 29 al unui turn londonez privind panorama acestui atât de cosmopolit oraș și visând cu ochii deschiși la călătorii, aventuri, exotism și miresme înțepătoare care ne pun simțurile în mișcare.

Altfel spus: a fost o călătorie pe cinste!

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears și Cher, noi dezastre vestimentare

realitatea

Harper-™s Bazaar, ediția de septembrie, tribut lui Michael Jackson

realitatea

Uite cum aratau hainele Minodorei cand era grasa si cum arata acum

INCREDIBIL! Miss Tara Galilor, gravida in 8 luni, prezinta palarii …goala pe catwalk!

realitatea

Daniel Craig nu-și dorește faima

realitatea

Jennifer Aniston, FARA MACHIAJ. Arata foarte bine la 44 de ani!

Scrie un comentariu