Home > What's hot > SOCANT: De ce a fost ucis preotul din Focsani / FOTO criminal

SOCANT: De ce a fost ucis preotul din Focsani / FOTO criminal

Asasinul preotului Tudor Marin şi-a recunoscut fapta în faţa  procurorilor, iar motivul pentru care l-a ucis pe sluijitorul Domnului e şocant. Florentin Puşcoiu are 30 de ani, locuiește în cartierul Sud, din Focșani, şi l-ar fi înjunghiat mortal pe cleric pentru că l-au nemulţumit răspunsurile pe  care acesta i le-a dat la întrebările sale legate de interpretarea textelor  biblice.

Potrivit RTV, anchetatorii au aflat în timpul  audierilor că bărbatul are probleme psihice, iar asasinatul a fost premeditat.  Se pare că, sâmbătă dimineaţa, criminalul a mai fost la trei biserici cu  intenţia de a ucide un preot. Însă planul i-a fost dejucat de faptul că în  respectivele biserici era multă lume.

“Motivaţia crimei este una cu caracter religios. O să vedem ce spun şi  specialiştii. Avem îndoieli cu privire la starea psihică a acestuia, pentru că în ultimele luni, cât a fost plecat în Italia, comportamentul său s-a schimbat  foarte mult. Şi-a făcut rost de cărţi de religie şi nu a găsit răspunsuri în  aceste cărţi, iar ieri, când a mers la biserică, nu a primit explicaţiile pe  care le dorea şi l-a lovit pe preot de două ori, o dată în cap şi apoi cu  cuţitul în inimă”, a declarat primul procuror Ioan Lefter într-o miniconferinţă de presă făcută la ora 2.30, imediat după audierea suspectului.

Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica “Sfântul Ioan  Botezatorul”, situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat mortal,  sâmbătă dimineaţă, de Florentin Puşcoiu.
Mai mult: MOTIVUL INCREDIBIL pentru care a fost UCIS PREOTUL din Focşani – Ştiri interne | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

SOCANT: De ce a fost ucis preotul din Focsani / FOTO criminal

by   1 min
0