Home > Fără categorie > De ce a murit MALINA OLINESCU – Concluziile DOSARULUI de ancheta

De ce a murit MALINA OLINESCU – Concluziile DOSARULUI de ancheta

La mai bine de o jumătate de an de la moartea fulgerătoare şi brutală a cântăreţei Mălina Olinescu, procurorii Parchetului Bucureşti au ajuns, după studierea tuturor probelor şi audierea martorilor, la concluzia că artista şi-a luat viaţa. Cum zborul fatal spre altă lume s-a dovedit a fi numai decizia extremă a cântăreţei şi nici o altă persoană nu a fost implicată în tragedie, anchetatorii au pus punct dosarului.

Chiar dacă, încă de la început, sinuciderea Mălinei se contura fără dubii, poliţiştii de la “Omoruri” şi procurorii de la Parchetul Bucureşti şi-au făcut treaba şi au întors pe toate feţele datele pe care le-au avut la dispoziţie. La puţin timp după descoperirea cadavrului femeii zdrobit de caldarâmul din faţa unui bloc din Capitală (n.r. în dimineaţa zile de 12 decembrie 20111), au fost declanşate audierile care le-au oferit primele răspunsuri anchetatorilor.

A urmat autopsia cadvrului care a scos în evidenţă foarte multe leziuni specifice căderii de la înălţimeşi o serie de expertize minuţioase (verificările sms-urilor care au dovedit că Mălina era singură în casă, constatarea tehnico-ştiinţifică traseologică a dispozitivelor de închidere ale uşii apartamentului său care au demonstrat că nu au fost forţate).

Punctul forte al anchetei l-au constituit nişte imagini video surprinse de camerele de luat vederi montate în zonă pe care poliţiştii şi procurorii le-au studiat secundă cu secundă.

Toate aceste probe au dus către un singur rezultat: cântăreaţa Mălina Olinescu s-a sinucis! Prin urmare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus neînceperea urmăririi penale în acest caz şi au închis dosarul morţii artistei.

Mai mult: malina olinescu s-a sinucis parchet bucuresti procurori politie – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

De ce a murit MALINA OLINESCU – Concluziile DOSARULUI de ancheta

by   1 min
0