Home > Fără categorie > CUM a murit VIOLETA ANDREI si cine o regreta cel mai mult / FOTO

CUM a murit VIOLETA ANDREI si cine o regreta cel mai mult / FOTO

Prietenii tinerei actriţe au postat pe pagina ei de Facebook mesaje emoţionante în legătură cu plecarea mult prea devreme a Violetei dintre noi.

Cel mai sfâşietor este însă al iubitului Violetei, Alex: „O să te iubesc şi o să îmi rămâi în suflet toată viaţa asta cât o să mai am şi eu de trăit… sper că ai ajuns într-un loc bun şi că o să ai grijă de mine de acolo sus! Te iubesc, îngeraş mic”.

Bianca, o prietenă, a scris pe pagina de Facebook a Violetei: „Vio, te vrem înapoi. Încântă-ne cu zâmbetul tău minunat”.

Un mesaj emoţionant a postat şi Ana, o altă prietenă, citată de rtv.net:„Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte, scumpa noastră prietena Violeta”.

Violeta Andrei, care a jucat în serialul „Nimeni nu-i perfect” de la Prima TV, a murit marţi dimineaţă, în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, pe DN 1, în localitatea Otopeni. Tânăra împlinise 22 de ani cu două zile înaintea accidentului fatal. Maşina era condusă de un tânăr de 20 de ani.

Șoferul alături de care se afla Violeta Andrei are doar 20 de ani, îl cheamă Mircea Tiță și e internat în stare gravă la Spitalul Floreasca.

Automobilul în care se aflau cei doi, un Smart, s-a izbit de o altă maşină din cauza vitezei, pe DN1, în oraşul Otopeni. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi pasageri au ieşit prin parbriz. Tânăra actriţă interpreta rolul Mădălinei în sitcomul “Nimeni nu-i perfect”, de la Prima TV. În urma rănilor suferite, marţi şi-a pierdut viaţa, iar şoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, se află internat în continuare în stare critică.

Iubitul tinerei actrițe, Alex, a postat un mesaj emoționant pe Facebook: „”O să te iubesc şi o să îmi rămâi în suflet toată viaţa asta cât o să mai am şi eu de trăit … Sper că ai ajuns într-un loc bun şi că o să ai grijă de mine de acolo sus! Te iubesc, îngeraş mic”.

Vitezoman de la 15 ani

În ceea ce-l privește pe șofer, potrivit Cancan, acesta are în cazier accidente rutiere chiar înainte de a avea permis de conducere, iar în urmă cu cinci ani a fost internat în spital după ce a suferit un accident de motocicletă.

Cei de la Cancan spun că primul accident în care a fost implicat băiatul, care acum se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Floreasca, a avut loc în luna decembrie a anului 2006, după cum singur a povestit pe un site dedicat motocicliştilor. Deşi nu avea permis, el a ieşit la plimbare pe o motocicletă în zona Corbeanca, acolo unde locuieşte. Mircea, poreclit POW, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, motiv pentru care nu a putut evita o maşină pe care o împingeau mai multe persoane deoarece nu pornea. S-a lovit puternic de uşa din dreptul şoferului, care era deschisă, dar rănile suferite au fost minore.

Citiţi mai mult: Șoferul din vina căruia a murit actrița Violeta Andrei era „zmeu” pe șosele de la 15 ani – Vedete > EVZ.ro http://evz.ro/soferul-din-vina-caruia-a-murit-actrita-violeta-andrei-era-zmeu-pe-sosele-de-la-15-ani-9.html#ixzz21jSyyyi3
EVZ.ro


Comenteaza acest articol

CUM a murit VIOLETA ANDREI si cine o regreta cel mai mult / FOTO

by   2 min
0