Home > Lifestyle > De ce amână Meghan Markle decizia de a deveni mămică

De ce amână Meghan Markle decizia de a deveni mămică

meghan markle

Meghan Markle și Prințul Harry au declarat în repetate rânduri că doresc să-și mărească familia cât mai curând. Nu au anunțat însă și care sunt planurile lor în această privință. Deja presa tabloidă de peste Ocean a lansat zvonuri potrivit cărora Ducesa de Sussex ar fi însărcinată, și nu cu un bebeluș, ci cu gemeni. Evident, zvonurile au fost infirmate de însăși fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani.

Încă de la nunta lor regală, din 19 mai, care a avut loc pe domeniul Castelului Windsor, admiratorii cuplului regal s-au întrebat pe când Meghan și Harry vor face anunțul cel mare. Din păcate, cei doi au amânat decizia de a deveni părinți. Mai exact, Meghan Markle a fost cea care a decis că anul acesta nu intenționează să rămână însărcinată.

Din motive care țin de sănătate, Ducesa a decis să amâne decizia de a deveni mămică, notează express.co.uk. Programul foarte încărcat și turneul regal, care va începe în luna octombrie sunt principalele cause care i-ar pune în pericol o posibilă sarcină. Meghan urmează să îl însoțească pe Prințul Harry la Jocurile Invictus din Sydney în perioada 20-27 octombrie. Ea va vizita de asemenea Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă, ceea ce înseamnă că aceștia vor avea un program foarte încărcat până la sfârșitul anului.

Meghan dorește, probabil, să evite momentele delicate prin care trece o femeie însărcinată în primul trimestru. În plus, toți vor fi cu ochii pe ea. NHS (Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie) susține că majoritatea femeilor pot călători în condiții de siguranță în timpul sarcinii, cu toate acestea, ducesa vrea să fie precaută.

Articole asemanatoare
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Comenteaza acest articol

De ce amână Meghan Markle decizia de a deveni mămică

by Andreea Damian   1 min
0