Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

De ce Amelia Windsor și Kitty Spencer poartă titlul de lady în loc de prințesă sau ducesă

Expertul regal Marlene Koenig a explicat pentru Harper’s Bazaar de ce Amelia Windsor și Kitty Spencer au primit titlul de Lady. Deși amândouă provin din familii de viță nobilă, niciuna nu au primit titlul regal de prințesă sau ducesă, cum e cazul lui Kate Middleton sau al lui Meghan Markle.

În realitate,în Marea Britanie, care este renumită pentru tradițiile sale, titlurile nobiliare se câștigă destul de ușor. Doar titlurile familiei regale sunt ereditare. Cele cinci titluri nobiliare, în ordinea crescătoare a importanţei lor, sunt: cavaler, baron, viconte, conte, marchiz, duce, prinţ. Ei bine, titlurile nobiliare precum Lord, Lady sau Onorabile le primesc fiii, fiicele, nurorile, frații, surorile și cumnatele unui membru care a primit un titlu regal din cele cinci enumerate mai sus. Iar Kitty Spencer, este fiica unui conte. Tatăl ei este Charles Spencer, fratele mai mic al prințesei Diana, așadar a primit titlul de „Lady”.

Kitty Spencer, de 27 de ani, a intrat în atenția lumii întregi atât datorită asemănării cu Prințesa Diana, cât și a stilului său. Ca și Lady Amelia Windsor, Lady Kitty Spencer este deja o muză pentru mari case de modă. A defilat pe catwalk în mai multe ocazii pentru brand-ul Dolce & Gabbana, este o prezență constantă la săptămânile modei și este ambasadoare Bulgari și Dolce & Gabbana.

Este și cazul Ameliei Windsor, nepoata vărului Reginei, Prinţul Edward, Duce de Kent. Tânăra este fiica lui George Windsor, Conte de Sf. Andrews și a 38-a pe linia de succesiune la tronul britanic. Lady Amelia Windsor, care studiază la Universitatea din Edinburgh, a intrat în atenţia presei în urmă cu doi ani, când a apărut pe coperta revistei Tatler, fiind desemnată „cel mai frumos membru al Familiei Regale“. Ulterior, Lady Amelia Windsor a intrat în lumea modei, defilând pentru branduri precum Dolce & Gabbana.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day

Andreea Damian

5 moduri în care vă puteți face salteaua să reziste mai mult

Tabu Tabu

În ce țară a fugit Mihai Trăistariu și de ce

Tabu Tabu

Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

Andreea Damian

Reteta de vara – Vinete umplute

realitatea

Geena Davis, dezvăluirea care i-a luat prin surprindere pe toți

Andreea Damian

Scrie un comentariu