Tabu
LIFESTYLE Slider

De ce Amelia Windsor și Kitty Spencer poartă titlul de lady în loc de prințesă sau ducesă

Amelia Windsor

Expertul regal Marlene Koenig a explicat pentru Harper’s Bazaar de ce Amelia Windsor și Kitty Spencer au primit titlul de Lady. Deși amândouă provin din familii de viță nobilă, niciuna nu au primit titlul regal de prințesă sau ducesă, cum e cazul lui Kate Middleton sau al lui Meghan Markle.

În realitate,în Marea Britanie, care este renumită pentru tradițiile sale, titlurile nobiliare se câștigă destul de ușor. Doar titlurile familiei regale sunt ereditare. Cele cinci titluri nobiliare, în ordinea crescătoare a importanţei lor, sunt: cavaler, baron, viconte, conte, marchiz, duce, prinţ. Ei bine, titlurile nobiliare precum Lord, Lady sau Onorabile le primesc fiii, fiicele, nurorile, frații, surorile și cumnatele unui membru care a primit un titlu regal din cele cinci enumerate mai sus. Iar Kitty Spencer, este fiica unui conte. Tatăl ei este Charles Spencer, fratele mai mic al prințesei Diana, așadar a primit titlul de „Lady”.

Kitty Spencer, de 27 de ani, a intrat în atenția lumii întregi atât datorită asemănării cu Prințesa Diana, cât și a stilului său. Ca și Lady Amelia Windsor, Lady Kitty Spencer este deja o muză pentru mari case de modă. A defilat pe catwalk în mai multe ocazii pentru brand-ul Dolce & Gabbana, este o prezență constantă la săptămânile modei și este ambasadoare Bulgari și Dolce & Gabbana.

Este și cazul Ameliei Windsor, nepoata vărului Reginei, Prinţul Edward, Duce de Kent. Tânăra este fiica lui George Windsor, Conte de Sf. Andrews și a 38-a pe linia de succesiune la tronul britanic. Lady Amelia Windsor, care studiază la Universitatea din Edinburgh, a intrat în atenţia presei în urmă cu doi ani, când a apărut pe coperta revistei Tatler, fiind desemnată „cel mai frumos membru al Familiei Regale“. Ulterior, Lady Amelia Windsor a intrat în lumea modei, defilând pentru branduri precum Dolce & Gabbana.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

The Cranberries aduce un omagiu lui Dolores O’Riordan și lansează ultimul album cu ea

Andreea Damian

El a “inventat-o” pe Madalina Ghenea! Uite cine a fost primul iubit al supermodelului

Serena Williams și-a lansat propria colecție de haine

Andreea Damian

Iubita lui MOGA seamana mult cu Iulia Vantur / Galerie FOTO

Castiga unul din cele 5 seturi pentru igiena orala Sunstar Gum Original White!

realitatea

Cum arata tripletii NICOLETEI LUCIU la 3 ani

Scrie un comentariu