Tabu
Image default
PEOPLE

De ce aniversare a avut parte Laura Cosoi în familie

Îndrăgita actriță a trăit momente unice pe 11 iunie, când a avut parte de o aniversare specială. Pentru că Laura Cosoi și soțul ei Cosmin Curticăpean au sărbătorit doi ani de la nașterea fiicei lor, Rita. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mai ales că este însărcinată din nou iar în curând va deveni mamă a doua oară.

laura cosoi gravida
laura cosoi gravida

Laura Cosoi a vrut să marcheze într-un fel special momentul și a scris următorul mesaj pe rețelele de socializare. “În urmă cu 2 ani, cam pe la această oraceastă , am avut primele semne care anunțau nașterea Ritei. Eram relaxată, și liniștită pe terasă casei inundată în parfum de tei. Aveam în brațe un bol cu cireșe și încercăm să monitorizez contracțiile. În dimineața zilei de 11 iunie, la 5.35 am devenit mamă pentru prima oară. Rita a venit pe lume, pe cale naturală, cu o privire plină de încredere și lumină. Orice proiecție ți-ai face, experiența în sine depășește imaginația. Au trecut doi ani de la prima noastră întâlnire și nu ne mai săturăm să descoperim lumea prin ochii ei! Acum suntem în așteptarea surioarei și nu există zi fără ca Rita să nu vorbească cu cea mică din burtică.

laura cosoi
laura cosoi

Știm că cel mai frumos cadou pe care puteam să i-l oferim Ritei este faptul că va fi surioara mare. Și este unul pentru toată viața! Așadar, azi va fi o zi plină, cu emoții, dragoste, povești și vise! În casă miroase a blat de tort copt, la care lucrează Cosmin de câteva ore și în brațele mele doarme Rita. Resimt și surioara în burtică care pare că nu are somn…și ce bine este să ai lumea toată atât de aproape! La mulți ani, Rita bună! Să-ți călăuzească Dumnezeu viața! P.S: A două imagine este din timpul sarcinii cu Rita, iar prima este de acum. În luna august voi ține în brațe două minuni de fetițe, iar eu mă simt mai femeie ca niciodată!”, a scris Laura Cosoi.

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-a transformat Bobonete de la debut și până acum?

Andreea Damian

Dragoș Bucur, prima reacție după ce a fost linșat pe Facebook

Andreea Damian

Premiile Grammy 2020. Femeile domină lista nominalizărilor

Andreea Damian

Andreea Marin va face din nou surprize

Tabu Tabu

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Andreea Damian

Jean Claude Van Damme, dans viral pe piesa celor de la Morandi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu