Tabu
BEAUTY Slider

De ce arăta așa bine Kate Middleton la nici 10 ore după naștere?

Kate Middleton

Kate Middleton a născut natural, luni, 23 aprilie, un băiețel perfect sănătos, care cântărea 3.800 g. Ducesa a avut o apariție perfectă, era zâmbitoare și plină de energie, deși nu trecuse nici 10 ore de la naștere.

Așa cum ne-a arătat și la celelalte două nașteri, apariția ei i-a șocat pe cei adunați în fața maternității Lindo Wing, pe care a părăsit-o însoțită de soțul ei, Prințul William, după 7 ore de la nașterea micuțului ei prinț.

De obicei se așteaptă ca o mamă care a născut natural să părăsească maternitatea a doua zi, epuizată și distrusă, lăsând la o parte lucrurile intime care i se întâmplă. Surse de la Palat au dezvăluit pentru The Sun că ducesa a născut prin Metoda Mongan de HypnoBirthing, preferată de vedete ca Gisele Bunchen și Jessica Alba, și a refuzat epidurala. Forma de relaxare profundă care caracterizează această metoda de naștere elimină efortul și durerea care apare în general în timpul travaliului. Astfel, nașterea nu mai este ceva de temut, ci o expresie naturală a vieții.

Iar stilista Natasha Archer s-a ocupat îndeaproape de make-up, coafură și ținută. A îmbrăcat-o într-o rochie roșie semnată Jenny Packham, același designer care i-a creat și celelalte ținute purtate după primele două nașteri, iar în picioare i-a pus o pereche de pantofi cu toc, de culoare nude, care poartă semnătura lui Gianvito Rossi.

Arajantă și coafată impecabil, Kate Middleton i-a adus un omagiu și Prințesei Diana când a ales să îmbrace o rochie asemănătoare cu cea purtată de aceasta la nașterea Prințului Harry.

Cuplul a stat câteva minute pe treptele din fața spitalului și a salutat mulțimea. „Suntem foarte fericiți, foarte încântați – avem o grijă în plus acum!”, a mărturisit Prințul William.

Cei doi au fost întrebați despre numele prințului, la care William a replicat tot glumind că va mai trebui să așteptăm până se vor decide ei să-l publice. „O sa aflați mai devreme…sau mai târziu”, a continuat acesta.

ARTICOLE SIMILARE

De Dragobete, castiga un cadou de lux pentru iubitul tau!

realitatea

Femeile decapitate ale Hollywoodului: despre femeile fără cap apărute pe posterele filmelor

Geena Davis, dezvăluirea care i-a luat prin surprindere pe toți

Andreea Damian

Tratament expert și prețios

realitatea

Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun

Andreea Damian

S-au redeschis cinematografele. Care sunt regulile

Andreea Damian

Scrie un comentariu