Tabu
Image default
PEOPLE

Soția lui Chef Florin Dumitrescu, melancolică!

Are un soț de nota 10 și două fetițe minunate, se ocupă de casă și de cariera partenerului său, caută contracte, ce să mai, este o femeie de milioane. Însă fiecare om, chiar și o femeie puternică precum Cristina Sima Dumitrescu, soția lui Chef Florin Dumitrescu, poate cădea în oală cu melancolie, mai ales la vremurile pe care le trăim.

Iată ce a scris partenera chefului în bucătărie pe pagina sa de socializare, un mesaj pe care mulți i-a luat prin surprindere. “E o perioadă melancolică… Sâmbătă, ar fi trebuit să cununăm doi copii atât de dragi și de frumoși, @chefflorindumitrescu! Mi-e dor de oameni, de locuri, de sentimentul de libertate deplină, de a fii fără frică, de viața boemă pe care am trăit-o cu toții înainte. Am avut onoarea să văd peisaje de poveste, ocazia să mă întâlnesc cu toți cei dragi ori de câte ori îmi doream asta, privilegiul să îmbrățișez, să pup pe obraz, să stau aproape, să țin de mână, să ciufulesc, să șterg lacrimi, să simt emoțiile celor câțiva (ei știu cine sunt) în cele

cristina_sima dumitrescu
cristina_sima dumitrescu

mai importante momente din viețile lor. Nu știu când o să mai putem fi atât de boemi, atât de aproape, atât de fericiți, atât de liberi să fugim în lume, să dansăm sub lună cu picioarele în nisip, să cântăm refrenele preferate împreună cu încă zeci de mii de inimi care bat pe același ritm, să ciocnim la petreceri și să radem cu poftă de peripeții trecute sau stangăncii adorabile, să ne ținem de mâna atunci când ne mai trebuie un strop de curaj… Până atunci însă mi-e dor și privesc înapoi cu melancolie, recunoștință și speranța că o să putem fi, în scurt timp, aproape, laolaltă, împreună, oameni…noi”, a scris Cristina.

ARTICOLE SIMILARE

Miki de la K-pital, 18 ani de iubire fără acte. De ce nu se căsătorește cu iubitul ei

Andreea Damian

O mai tineti minte pe Adina Halas? Uite ce face acum!

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Tabu Tabu

Cum a decurs prima întâlnire dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge de după Megxit

Andreea Damian

Întâlnire de gradul 3 între solistul Connect-R și actorul Dorel Vișan

Tabu Tabu

Adela Popescu, confirmată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte vedeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu