Home > Lifestyle > De ce Diana Lupescu nu apare niciodata langa Mircea Diaconu?

De ce Diana Lupescu nu apare niciodata langa Mircea Diaconu?

Actrita nu a fost alaturi de sotul ei nici in campania electorala si nici nu s-a bucurat de victoria lui!

Nici in imaginile din timpul campaniei, nici in cele de la sediul de campanie, din momentul in care se anunta victoria, nu se afla Diana Lupescu. Actrita a lipsit cu desavarsire in aceasta perioada. Multi s-au intrebat de ce sotia lui Diaconu nu i-a fost alaturi, de ce nu a aparut si ea, daca nu in campanie, macar la finalul acesteia? Ei bine, motivul a fost dezvaluit chiar de Diana Lupescu.

diana 2

Diana Lupescu a avut probleme si in perioada in care Mircea Diaconu a fost directorul Teatrului Nottara, si in perioada in care acesta a fost parlamentar. S-a spus ca actorul, devenit politician, si-a avantajat nevasta care, in toamna anului trecut, a fost numita in functia de regizor artistic al Teatrului Nottara. “Eu sunt o fire orgolioasa si ma deranjeaza foarte tare faptul ca toata lumea imi ia toate reusitele si le pune in seama altcuiva. In perioada in care sotul meu a fost directorul teatrului, in 4 ani, eu nu am jucat decat un rol”, s-a plans Diana Lupescu intr-un interviu acordat la inceputul anului. Asa ca fanii lui Mircea Diaconu sustin ca actrita a preferat sa nu se arate in aceasta perioada, pentru a nu se mai spune despre ea ca este avantajata de postura de sotie de europarlamentar.

Articole asemanatoare
Drama neştiută a lui Mircea Diaconu! Actorul şi-a măritat fata cu un fotbalist, dar…

2 Responses

  1. gheorgica

    Are sindromul maria. Daca avea sindromul nutzi aparea zilnic la tembelizor. Din neamul lui Eurodiaconu mai are loc cineva in presa de Mircea? Sa vedem ce branza produce in Europarlament. Ce nu stiti este ca are o mana mai scurta. Mana de dat s-a atrofiat prin neintrebuintare si s-a lungit mana de luat

Comenteaza acest articol

De ce Diana Lupescu nu apare niciodata langa Mircea Diaconu?

by   1 min
2