Tabu
LIFESTYLE Slider

De ce e bine să ascunzi un săpun în încălțămintea de stradă

săpun

În această perioadă, atenția noastră cade asupra săpunului, considerat principalul dușman al coronavirusului. Nu are importanţă temperatura apei, nici dacă săpunul este antibacterian sau nu.

Dar săpunul nu este doar un simplu produs de igienă. Săpunul poate fi folosit în mai multe scopuri: te poate scăpa de insectele enervante și poate proteja încăltămintea preferată.

Iată câteva modalități prin care putem folosi un săpun obișnuit pentru a ne face viața mai ușoară.

Reîmprospătează încălțămintea. Pentru ca pantofii tăi preferați să pară ca noi, puneți o bucată de săpun în fiecare pantof pentru puțin timp. Cel mai bine este să o lași peste noapte. Pentru a prelungi efectul, repetați această procedură de 2-3 ori pe săptămână.

Aplică săpun pe oglinda din baie pentru a preveni aburirea ei. Reține că săpunul trebuie să fie uscat și curat. Și nu adăuga apă! Elimină excesul de săpun cu o cârpă uscată care nu lasă nicio scamă.

Deblochează un fermoar. Dacă fermoarul nu se mișcă și începi să îți pierzi răbdarea, trebuie doar să iei un săpun și sp freci pe partea din spate a fermoarului. De asemenea, poți freca dinții care sunt lipiți cu niște săpun. Apoi încearcă să miști fermoarul fără să tragi prea tare.

Săpunul este un lubrifiant excelent pentru ușile care scârțâie. E suficient că freci cu puțin săpun balamale.

Un amestec de săpun și ulei va ajuta la alungarea insectelor de pe plantele de apartament. Amestecă un sfert de cană de săpun lichid cu o cană de ulei vegetal. Agită bine amestecul. Folosește o lingură din acest amestec la 4 căni de apă și pulverizează soluția pe plante.

Săpunul este un remediu eficient și natural pentru mușcăturile de țânțar.

 

Săpunul îți poate proteja unghiile de murdărie. Când lucrezi în grădină, unghiile tale pot deveni destul de murdare și va fi dificil să elimini complet murdăria de sub ele. Dacă dorești să eviți acest lucru, pur și simplu răzuiește cu unghiile un săpun umed înainte de a începe să lucrezi. În acest fel, săpunul va rămâne sub unghii și va împiedica murdăria să intre acolo.

Săpunul îți păstrează hainele proaspete și le dă un miros plăcut. Așază așadar un săpun în dulapul cu haine. Va ajuta la absorbția mirosurilor neplăcute și va acționa ca un odorizant natural.

Poți strânge mai repede bucățile mici de cioburi cu un săpun. Dacă nu ai la îndemână un aspirator, ia un săpun umed și frecă-l pe zona în care vezi bucățile mici de sticlă spartă. Nu uita să arunci săpunul după ce ai terminat.

ARTICOLE SIMILARE

Ramona Gabor, in doliu. A ajuns in Romania!

Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial

realitatea

Tare ca fierul

realitatea

DRAMATIC! Actrita Corina Danila, data afara din casa

Acneea hormonală: acest ingredient natural va elimina coșurile din timpul menstruației

Andreea Damian

Fostul sot al Simonei Dichiseanu s-a vindecat de cancer, desi avea deja metastaze!

Scrie un comentariu