Tabu
Image default
BEAUTYSlider

De ce este absolut necesar să îți schimbi rutina de frumusețe vara?

Îți place să ai grijă de pielea și părul tău? Deci, este important să știi de ce trebuie să adopți o nouă rutină de îngrijire a pielii vara și mai ales cu ce să înlocuiești produsele de iarnă.

De ce să îți schimbi rutina de frumusețe vara?

O rutină de înfrumusețare, fie că este dedicată îngrijirii pielii sau părului, trebuie să fie alcătuite din produse alese în funcție de nevoile tale. Și acestea se schimbă în funcție de anotimpuri. Iarna, pielea tinde să se usuce rapid, deoarece suferă din cauza vântului și a frigului. La fel se întâmplă și cu părul! Dar când apar zilele însorite, pielea nu numai că trebuie hidratată, ci are nevoie și de protecție împotriva soarelui.

Pe scurt, nu ai aceleași nevoi, fie că te confrunți cu temperaturile fierbinți de vară sau mai degrabă cu cele reci de iarnă. În funcție de sezon, poți adăuga și elimina produse de îngrijire. De exemplu, crema hidratantă va fi perfectă primăvara/vara, în schimb, pentru hrănirea pielii deteriorate de frig în timpul iernii ai nevoie de o formulă mai grasă.

Ce tratamente pentru ten să adopți vara?

Când este cald, nu te gândești decât la un singur lucru: prospețime. Gata cu cremele prea încărcate sau machiajul prea greu în timpul zilei, cuvântul cheie este ușurința. Pe partea de îngrijire a pielii, alege un ser hidratant înainte de a aplica o cremă de zi. O îngrijire prea hrănitoare și reconfortantă nu este adesea plăcută de purtat vara și va fi mai adecvată iarna.

Dacă unii dermatologi ne sfătuiesc să purtăm protecție solară tot timpul anului, sfaturile lor se aplică mai ales vara, deoarece acesta este momentul în care radiațiile solare sunt mai prezente și mai intense. Nu uita să folosești și un tratament contur de ochi, esențial pentru hidratarea acestei părți atât de fine și fragile a feței, indiferent de anotimp. Vara, caută un produs cu o textură mai puțin bogată și mai proaspătă: pe lângă faptul că este mai plăcut de aplicat, acest lucru îți va oferi un efect răcoritor și îți va trezi ochii.

Ce nevoi are părul tău în sezonul cald?

Părul nu are aceleași nevoi vara ca și iarna. De ce? Pur și simplu nu suferă aceleași atacuri. Acesta este motivul pentru care îți poți adapta rutina. Dacă îți petreci vara la plajă, nisipul, sarea și soarele nu sunt aliații părului tău deoarece tind să îl usuce. Soarele tinde, de asemenea, să modifice intensitatea și culoarea culorii tale. Cum se poate evita acest lucru?

Prin pulverizarea unui spray de protecție UV conceput special pentru a-ți proteja părul înainte de a părăsi casa și adesea în timpul zilei atunci când mergi la plajă. Apoi, spălarea în timpul verii este adesea mai frecventă, deoarece transpirăm. Folosește un șampon foarte blând, ideal pentru spălări frecvente. De asemenea, nu uita să aplici și balsam, și mai presus de toate, efectuează tratamente mai profunde și mai lungi, cum ar fi măști sau băi de ulei, mai des decât de obicei, mai ales dacă te expui la soare.

ARTICOLE SIMILARE

Brianna Caradja, de nerecunoscut nemachiată

Astor îți dăruiește o înfățișare perfectă cu Mineral Match

realitatea

Vedete nascute pe 27 august!

realitatea

5 moduri ușoare prin care îți poți transforma baia într-un spa

Andreea Damian

Va rezista căsătoria ta și după ce trece criza coronavirusului?

Andreea Damian

Cele mai frecvente greșeli vestimentare care îți pot complica viața

Tabu Tabu

Scrie un comentariu