Tabu
Image default
Slider

De ce femeile care rămân singure pentru perioade lungi de timp sunt cele mai fericite

Când vine vorba de întâlniri, femeile inteligente sunt la fel de captivante. Mai degrabă așteaptă persoana potrivită, decât să se implice într-o relație din cauza presiunii societății. Conform unui sondaj recent, din ce în ce mai multe femei aleg să rămână singure și să se bucure de propria companie. Motivul este simplu – se simt mai fericite.

În societatea noastră, a fi singur este adesea sinonim cu a fi trist și singur, dar nu este deloc cazul. De fapt, femeile care nu se află în relații sunt mai fericite decât cele care au un bărbat lângă ele.

Iată de ce!

Au mai mult timp pentru ele.

Femeile aflate în relații se plâng adesea că nu au timp pentru ele. Ele au întotdeauna grijă de partener sau își fac griji pentru copiii lor. Totuși, când ești singură, ai tot timpul din lume pentru tine. Îți manichiura sau mergi la acel concert la care ai dorit întotdeauna să mergi. Tu ești responsabilă de viața ta.

Nu există nicio presiune pentru a satisface așteptările partenerului tot timpul.

Amintindu-ți ziua de naștere a partenerului tău, cumpărându-i ceva de Ziua Îndrăgostiților, planificând escapade speciale pentru voi doi, să fii întotdeauna perfectă din cap până în picioare , și lista continuă! Relațiile implică multă muncă și pot deveni copleșitoare uneori. Pe de altă parte, când ești singură, nu trebuie să te îmbraci pentru a impresiona pe cineva. Faci totul la îndemână, ceea ce te ține departe de stres.

Se concentrează pe cariera lor și descoperă ce își doresc cu adevărat.

rita

De cele mai multe ori, dacă nu întotdeauna, femeile ajung să renunțe la speranțele și visele lor atunci când se implică într-o relație serioasă și acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Ele încearcă să-i facă pe toți cei din jurul lor fericiți, sacrificându-și propria fericire. Pe de altă parte, femeile singure sunt lipsite de griji. Sunt ambițioase și capabile să se concentreze mai bine pe atingerea obiectivelor. Ele au prioritățile lor, motiv pentru care femeile singure au mai mult succes și sunt mai fericite.

Nu le pasă de ceea ce cred oamenii.

Când sunteți independente pentru o lungă perioadă de timp, vă dați seama că singura persoană care vă poate judeca sunteți chiar voi înșivă. Crezi în tine și nu te mai îngrijorezi de ce spun ceilalți.

Își fac alte relații puternice.

Când te afli într-o relație, îți petreci cea mai mare parte a timpului cu partenerul și aproape că te distanțezi de familia ta și de prietenii tăi. Dar, când sunteți singure, aveți mereu timp să vă consultați mai des cu cei dragi și să petreceți timp de calitate cu ei.

Călătoresc mai mult și se îngrijorează mai puțin.

Să fii singur înseamnă responsabilizare. Te ajută să vezi lumea într-o lumină diferită și să experimentezi lucruri pe care nu le-ai putea face niciodată dacă te afli într-o relație. Călătorești mai mult și îți faci timp să explorezi lucrurile din jurul tău. Îți place să fii diferită și să găsești pacea în propria companie.

ARTICOLE SIMILARE

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Andreea Damian

ALERTĂ: Gheață cu bacterii care pot proveni din fose sau fecalele animalelor în magazine

realitatea

„Obsedații” de telefonul mobil fac mai mult sex decât ceilalți

Andreea Damian

Două divorțuri la Casa Regală în numai o săptămână. Regina e în stare de șoc!

Andreea Damian

Denzel Washington, Isabelle Huppert și Daniel Day-Lewis, cei mai buni actori ai secolului conform New York Times

Ciocîrlan

Descopera Moldova prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Scrie un comentariu