Home > Lifestyle > De ce femeile postează fotografii alb-negru cu titlul „Provocare acceptată”

De ce femeile postează fotografii alb-negru cu titlul „Provocare acceptată”

provocare acceptata

Femeile sprijină femeile în campania foto „Provocare acceptată” pe Instagram. Platforma a fost copleșită de fotografii în alb-negru cu femei, într-o campanie virală prin care femeile își pot arăta aprecierea față de alte femei care se inspiră și se susțin reciproc.

Femeile din toate punctele de viață – celebre și nu atât de faimoase – postează selfie-uri cu afirmații pozitive despre importanța de a sprijini și inspira alte femei. Mai numesc și alte femei pentru a face același lucru pe propriile conturi de Instagram.

Dacă sunteți pe Instagram, puteți observa că feedul dvs. ar putea fi inundat de imagini alb-negru ale femeilor cu hashtag-urile #ChallengeAccepted și #WomenSupportingWomen.

Celebrități precum Gabrielle Union, Kristen Bell și Kerry Washington au acceptat „provocarea”.

Ce este „Provocarea acceptată”?

Campania „Provocare acceptată” este o modalitate prin care femeile se pot susține reciproc și să se sărbătorească. Provocarea constă în femeile care postează o poză alb-negru despre ele în timp ce folosesc hashtag-ul #WomenSupportingWomen. Postarea include și o mulțumire femeii care le-a nominalizat să participe.

Femeile numesc apoi o femeie (sau mai multe) în privat în mesajele lor directe pentru a-și posta propriul selfie alb-negru cu un comentariu sau două despre susținerea importanței prieteniei și fraternității.

De ce participă femeile?

Femeile participă pentru a-și arăta aprecierea pentru acele femei care le-au inspirat în obiectivele lor – personale și profesionale -, precum și pentru a sărbători prietenele de sex feminin care au stat alături sau le-au oferit sprijin atunci când au avut nevoie cel mai mult.

Deși ideea de împuternicire a femeilor pare un mesaj pozitiv de transmis pe parcursul provocării Instagram, nu toate femeile sunt de acord că este cea mai bună modalitate de a încuraja femeile să își sărbătorească realizările și să abordeze provocările actuale.

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Kate Middleton, apariție surprinzătoare! N-a mai fost văzută așa în pandemie
restricții
Lista țărilor în care putem pleca în vacanță și cu ce condiții
angelina jolie
Angelina Jolie a „inventat” puloverul de vară
aparat dentar
Aparatul dentar invizibil sau colorat? Pe care îl alegi pentru a maximiza estetica zâmbetului

De ce femeile postează fotografii alb-negru cu titlul „Provocare acceptată”

by Andreea Damian   2 min
2