Tabu
Image default
LIFE & LOVE LIFESTYLE What's hot

De ce fetele bune n-au noroc?

Amicul meu Tiberiu Lovin a fost invitat de o blogăriţă să dezvolte acest subiect. A făcut-o aici într-un stil superficial şi macho, de parcă ar fi vrut fie să expedieze tema, fie să le irite pe numeroasele lui fane şi să le provoace la certuri. 

Unica idee cu care sunt de acord e “nu toate fetele care se cred bune sunt în mod real bune”. E adevărat. Aşa cum e adevărat şi în cazul bărbaţilor: vezi câte un tip neîngrijit ca un boschet de ciumăfaie de la marginea drumului, încăpăţânat ca un catâr şi tont, plângându-se că băieţii buni n-au noroc.

Din acel moment, amicul meu Tibi se concentrează pe atributele fizice ale “fetelor bune”, încercând parcă să crispeze şi mai tare o generaţie de anorexice care vor toate să semene cu păpuşa Barbie. Calmaţi-vă, fetelor. Un bărbat care vă iubeşte v-o va trage în drumeţie de munte, când veţi fi foarte transpirate şi pline de noroi şi vă va face cel mai pasional cunilingus exact în ziua când aţi ratat programarea la epilat. Been there, seen that. Un bărbat îndrăgostit de voi nu va da doi bani pe două kilograme în plus sau pe un ruj prost ales, pentru că va fi prea ocupat să-l lingă de pe buzele voastre.

Şi anything less than that e neinteresant. Cade din categoria “noroc” şi intră în categoria “negociere”. Dragostea nu se negociază. Un tip care te vrea cu adevărat nu stă la negocieri, se aruncă pur şi simplu.

E interesant însă să vedem împreună ce înseamnă “fete bune”.

Unii prin fete bune înţeleg fete docile, cele care fac exact ce vrea un bărbat şi cum vrea el, refulându-şi complet personalitatea, apoi plâng că nu sunt înţelese. Unde e bunătatea în faptul că tu renunţi complet la tine de teamă să nu fii părăsită?

Alţii se referă la fete cuminţi, devreme acasă, care n-au spirit de aventură, nu fac felaţie şi nu ştiu de glumă. Mai e nevoie să lămurim de ce n-au noroc? Inhibiţiile etichetate drept bunătate mă scot din minţi. Cu cât o femeie e mai liberă în spirit, cu atât viaţa intimă a unui cuplu e mai interesantă. Numai bărbaţii cu penisuri sub 10 cm sau cu un mindset  aferent unor penisuri sub 10 cm au o crispare legată de spiritul de aventură al unei femei. Şi cine ar vrea să piardă timp cu ăştia?

Alţii prin fete bune înţeleg gospodine harnice, care fac multă treabă în casă. Am locuit o vreme cu una. Se năpustea asupra oricărui potenţial mascul cu o disperare care stingea cerbicia mai ceva decât bromul. “Eşti neînsurat, da?” “Ăăă, da!” “Bun. Eu gătesc, spăl, calc şi bat şi covoare. Când ne facem analizele?”

Norocul e timid, oameni buni. Dacă-l apuci prea violent de o zonă delicată, se face mic şi fuge mâncând pământul. Şi nu o dată, norocul e traumatizat de toate “fetele bune” de până atunci. Norocul trebuie lăsat să vină în ritmul lui. Şi până atunci, haideţi la o petrecere.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să faci shopping în străinătate

realitatea

RETETE de weekend: Salau umplut cu sarmaluta de crap, Pui cu gutui / FOTO cu delicatese romanesti

realitatea

Tania Budi, DEZVĂLUIRE-ŞOC: “Nu mai ştiu câţi BĂRBAŢI am avut!”

Mesajul care i-a socat pe toti: “Nu te vom uita niciodata, Inna!”

7 idei inteligente pentru a-ți petrece timpul suplimentar de care dispui în 2020

Andreea Damian

Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

3 comentarii

Larisa 12 December 2013 at 15:20

Superb!!

Răspunde
Monica 12 December 2013 at 18:06

N-am citit articolul lui Lovin fiindca deja citisem alte articole cu acelasi subiect tratat gresit. Nu si al tau. Fetele bune (cu adevarat bune) au noroc. Mereu mereu mereu.

Răspunde
lorena 12 December 2013 at 18:42

eu le doresc mult noroc fetelor, fie ele bune sau rele.

Răspunde

Scrie un comentariu