Tabu
Image default
LIFE & LOVELIFESTYLEWhat's hot

De ce fetele bune n-au noroc?

Amicul meu Tiberiu Lovin a fost invitat de o blogăriţă să dezvolte acest subiect. A făcut-o aici într-un stil superficial şi macho, de parcă ar fi vrut fie să expedieze tema, fie să le irite pe numeroasele lui fane şi să le provoace la certuri. 

Unica idee cu care sunt de acord e “nu toate fetele care se cred bune sunt în mod real bune”. E adevărat. Aşa cum e adevărat şi în cazul bărbaţilor: vezi câte un tip neîngrijit ca un boschet de ciumăfaie de la marginea drumului, încăpăţânat ca un catâr şi tont, plângându-se că băieţii buni n-au noroc.

Din acel moment, amicul meu Tibi se concentrează pe atributele fizice ale “fetelor bune”, încercând parcă să crispeze şi mai tare o generaţie de anorexice care vor toate să semene cu păpuşa Barbie. Calmaţi-vă, fetelor. Un bărbat care vă iubeşte v-o va trage în drumeţie de munte, când veţi fi foarte transpirate şi pline de noroi şi vă va face cel mai pasional cunilingus exact în ziua când aţi ratat programarea la epilat. Been there, seen that. Un bărbat îndrăgostit de voi nu va da doi bani pe două kilograme în plus sau pe un ruj prost ales, pentru că va fi prea ocupat să-l lingă de pe buzele voastre.

Şi anything less than that e neinteresant. Cade din categoria “noroc” şi intră în categoria “negociere”. Dragostea nu se negociază. Un tip care te vrea cu adevărat nu stă la negocieri, se aruncă pur şi simplu.

E interesant însă să vedem împreună ce înseamnă “fete bune”.

Unii prin fete bune înţeleg fete docile, cele care fac exact ce vrea un bărbat şi cum vrea el, refulându-şi complet personalitatea, apoi plâng că nu sunt înţelese. Unde e bunătatea în faptul că tu renunţi complet la tine de teamă să nu fii părăsită?

Alţii se referă la fete cuminţi, devreme acasă, care n-au spirit de aventură, nu fac felaţie şi nu ştiu de glumă. Mai e nevoie să lămurim de ce n-au noroc? Inhibiţiile etichetate drept bunătate mă scot din minţi. Cu cât o femeie e mai liberă în spirit, cu atât viaţa intimă a unui cuplu e mai interesantă. Numai bărbaţii cu penisuri sub 10 cm sau cu un mindset  aferent unor penisuri sub 10 cm au o crispare legată de spiritul de aventură al unei femei. Şi cine ar vrea să piardă timp cu ăştia?

Alţii prin fete bune înţeleg gospodine harnice, care fac multă treabă în casă. Am locuit o vreme cu una. Se năpustea asupra oricărui potenţial mascul cu o disperare care stingea cerbicia mai ceva decât bromul. “Eşti neînsurat, da?” “Ăăă, da!” “Bun. Eu gătesc, spăl, calc şi bat şi covoare. Când ne facem analizele?”

Norocul e timid, oameni buni. Dacă-l apuci prea violent de o zonă delicată, se face mic şi fuge mâncând pământul. Şi nu o dată, norocul e traumatizat de toate “fetele bune” de până atunci. Norocul trebuie lăsat să vină în ritmul lui. Şi până atunci, haideţi la o petrecere.

ARTICOLE SIMILARE

GAFĂ făcută de LOREDANA, în timpul marelui spectacol de la SALA PALATULUI

Terapeuții tot caută “leacul” pentru homosexualitate

realitatea

Femeile se îmbracă mai sexy atunci când sunt fertile

realitatea

Buzdugan, reacţie dură «Vedetele noastre sunt c***e…»

DOLIU în familia lui Marcel Iureş!

Celebrity Make-up: Naomi Campbell

3 comentarii

Scrie un comentariu