Tabu
PEOPLE

De ce îi este dor Danei Săvuică în această perioadă

dana savuica in vacanta

Fostul model duce dorul călătoriilor peste hotare, al vizitelor în diverse locații noi sau vechi din alte țări, a relaxării pe plajele cu apă albastră. Dana Săvuică a început să publice imagini din călătoriile în care a fost anii trecuți și a comentat pe rețelele ei de socializare.
Danei Săvuică, care anul acesta a împlinit 50 de ani pe care i-a sărbătorit în deplasare, îi plac în continuare călătoriile și ar pleca oricând într-o nouă vacanță peste hotare.

dana savuica
dana savuica

Îi place să se plimbe și a adunat de peste tot pe unde a fost o mulțime de fotografii cu destinații exotice, imagini cu marea în care s-a bălăcit de fiecare dată. Vedeta a publicat un mesaj dar și niște imagini cu ea lângă mările pe lângă care a fost ea în vacanță. “Apa marii mă atrage ca un magnet. Mi-e dor de mare, de oceane, de plimbările cu picioarele goale pe nisipul fierbinte, plin de scoicile și algele aduse la mal de valurile înspumate. Mi-e dor de libertatea de a mă arunca în valuri, de a privi orizontul acolo unde pământul pare să se contopească cu cerul. Mi-e dor..”, a scris Dana Săvuică pe rețelele de socializare. Și tot ea, pe aceleași rețele de socializare i-a urat la mulți ani tatălui ei, fost ambasador, care și-a sărbătorit ziua numelui Gheorghe.

ARTICOLE SIMILARE

Captain Marvel e alergică la pisici

Andreea Damian

Cine e vedeta care a reușit în timp record să slăbească peste 20 de kg

Tabu Tabu

Antonia, gest extrem de iubire pentru Alex Velea. Și-a tatuat chipul lui pe spate. FOTO

Andreea Damian

Dani Oțil cu iubita într-o vacanță romantică

Tabu Tabu

The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani

Andreea Damian

Rihannei ii place sa fie legata si palmuita in timpul partidelor de amor

realitatea

Scrie un comentariu