Tabu
Slider

De ce înșală femeile? Întrebarea și-a găsit, în sfârșit, răspunsul

Rezultatele unui sondaj realizat de un site matrimonial pentru întâlniri între persoane căsătorite arată că femeile înșală la fel de mult ca bărbații. Și multe o fac din răzbunare.

Site-ul IllicitEncounters.com, care, ar trebui să subliniem asta, este un site creat special pentru persoane care vor să-și înșele partenerii, a cerut unui număr de 1.000 de clienți să spună care sunt motivele pentru care calcă strâmb.

Peste 25% dintre subiecți au răspuns că au înșelat ca să se răzbune pe partenerul de viață. Știți expresia, cui pe cui se scoate. Așa, cred ei, au egalat scorul! Dar mult mai multe femei decât bărbați fac asta din răzbunare. Ce e amuzant e faptul că doamnele calcă strâmb nu o dată, ci de mai multe ori, deși partenerii lor le-au înșelat o singură dată. Poate așa sunt sigure că duc răzbunarea până la capăt.

Jumătate dintre cei care au înșelat din răzbunare susțin că le-au spus partenerilor că au avut o aventură ca să-i pedepsească. Iar 8 din 10 spun că nu se simt deloc vinovați să se întoarcă în brațele lor, pentru că – tot ei afirmă asta – e mai greu să pornești de la zero după o despărțire decât să repari ce ai stricat.

Dar, pe de altă parte, cercetările experților de la Universitatea din Colorado Boulder au descoperit că bărbații au mai multe șanse să înșele decât femeile, în general – cu un procent de 21% în rândul bărbaților și doar 13% în rândul femeilor.

ARTICOLE SIMILARE

O colecție de modă inspirată de cele mai populare meme-uri a făcut furori la Paris

Andreea Damian

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

realitatea

Nelly Furtado, Timbaland şi Justin Timberlake, cântec nou după o pauză de 16 ani – VIDEO

Andreea Damian

Dinu Maxer, prima reacție după ce a anunțat divorțul de soția lui, Deea

Andreea Damian

Andra și Raluka, la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Andreea Damian

National Geographic SUA recunoaşte că a fost o revistă rasistă

Dora Constantinovici

2 comentarii

Scrie un comentariu