Tabu
Image default
Slider

De ce înșală femeile? Întrebarea și-a găsit, în sfârșit, răspunsul

Rezultatele unui sondaj realizat de un site matrimonial pentru întâlniri între persoane căsătorite arată că femeile înșală la fel de mult ca bărbații. Și multe o fac din răzbunare.

Site-ul IllicitEncounters.com, care, ar trebui să subliniem asta, este un site creat special pentru persoane care vor să-și înșele partenerii, a cerut unui număr de 1.000 de clienți să spună care sunt motivele pentru care calcă strâmb.

Peste 25% dintre subiecți au răspuns că au înșelat ca să se răzbune pe partenerul de viață. Știți expresia, cui pe cui se scoate. Așa, cred ei, au egalat scorul! Dar mult mai multe femei decât bărbați fac asta din răzbunare. Ce e amuzant e faptul că doamnele calcă strâmb nu o dată, ci de mai multe ori, deși partenerii lor le-au înșelat o singură dată. Poate așa sunt sigure că duc răzbunarea până la capăt.

Jumătate dintre cei care au înșelat din răzbunare susțin că le-au spus partenerilor că au avut o aventură ca să-i pedepsească. Iar 8 din 10 spun că nu se simt deloc vinovați să se întoarcă în brațele lor, pentru că – tot ei afirmă asta – e mai greu să pornești de la zero după o despărțire decât să repari ce ai stricat.

Dar, pe de altă parte, cercetările experților de la Universitatea din Colorado Boulder au descoperit că bărbații au mai multe șanse să înșele decât femeile, în general – cu un procent de 21% în rândul bărbaților și doar 13% în rândul femeilor.

ARTICOLE SIMILARE

Câți bani a strâns Larisa Drăgulescu din videochat. E milionară în euro!

Andreea Damian

Criminalul în serie a ucis 90 de femei apoi le-a desenat portretele în celulă. FBI mai face un apel

Andreea Damian

Carla Bruni are o sosie celebră în toată lumea. Și e tot fotomodel!

Andreea Damian

Limba artificială îți spune dacă bei o băutură contrafăcută

Andreea Damian

Unul din patru tineri s-a simțit „incapabil” să facă față pandemiei

Andreea Damian

De ce unii oameni sunt imposibil de talentați și ce înseamnă un polimat

Dora Constantinovici

2 comentarii

Scrie un comentariu