Home > Vedete > De ce își dorește Ana Morodan să scape de doctori și pansamentul de la mână? Ce pregătește contesa digitală?

De ce își dorește Ana Morodan să scape de doctori și pansamentul de la mână? Ce pregătește contesa digitală?

morodan ana
Regina internetului sau contesa digitală cum i se mai spune, a pățit de curând un accident, după care a rămas fără o bucată de deget și acum are mâna înfășurată în fașă. Puțini știu că Ana Morodan abia așteaptă să scape de pansamente și spitale că să poată să înceapă filmările la un nou proiect de televiziune.  După ce a devenit cunoscută în zona internetului fiind supranumită contesa digitală, pentru Ana Morodan au început să apară o mulțime de oferte pentru proiecte de televiziune și reclame. Vedetă e printre primele și cele mai puternice celebrități online și singură personalitate digitală care a transformat marca personală în business-uri de retail și lifestyle online și offline.
Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică. Blondă fermecătoare nu a spus nu ofertelor și a apărut în reality-showuri sau a prezentat emisiuni de televiziune. Acum a primit o altă oferta, cea de a fi un fel de detectiv în emsiunea “Masked Singer România” unde alături de Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu va trebui să descopere unele vedete care se află în spatele unor măști. Despre show Morodan spune că este ceva ce nu s-a mai văzut. ”E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie că să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”, a spus ea.
Articole asemanatoare
ana morodan blonda
Ana Morodan și-a lansat o nouă colecție… de sacoșe
morodan ana
Cum și-a surprins Ana Morodan fanii de pe internet cu noua sa ipostază
Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’

Comenteaza acest articol

De ce își dorește Ana Morodan să scape de doctori și pansamentul de la mână? Ce pregătește contesa digitală?

by Tabu Tabu   1 min
0