Home > Fashion > De ce Kate a purtat rochii de gravidă scurte, iar Meghan ar trebui să-i urmeze exemplul

De ce Kate a purtat rochii de gravidă scurte, iar Meghan ar trebui să-i urmeze exemplul

kate middleton

De când au devenit „prințese”, Kate Middleton și Meghan Markle sunt foarte atente la ținutele lor. Amândouă sunt style icon, chiar și în timpul sarcinii. Pe soția prințului William am văzut rochii de gravidă superbe, însă nici fosta actriță americană nu se lasă mai prejos.

În timp ce ducesa de Cambridge și-a format stilul vestimentar în timp, cu trecerea timpului, cumnata sa, ducesa de Sussex a fost forțată să-și schimbe stilul optând pentru unul mai sobru, așa cum cere protocolul regal.

Ei bine, eticheta cere ținute conservatoare, dar elegante, care au o lungime cel puțin până la genunchi. Au existat însă multe ocazii în care Kate Middleton, căci ea a fost însărcinată de trei ori până acum, și-a scurtat intenționat fustele și rochiile, mult deasupra genunchiului.

Ducesa de Cambridge a optat în timpul sarcinilor pentru rochii mai scurte deoarece „punerea în evidență a mâinilor și a picioarelor este întotdeauna o idee bună pentru a da impresia unei siluete fine”, este de părere Cecile Reinaud, fondatoarea Seraphine, unul dintre brandurile favoritate ale lui Kate.

„Kate a ales rochiile mai scurte, de multe ori, deasupra genunchilor, ceea ce nu face în mod normal. În special iarna, pentru că atunci poate purta dresuri negre, opace, care arată ok. Nu dezvăluie prea multe pentru că nu este în picioarele goale, este vorba despre dresuri groase, asortate la o rochie scurtă”, a mai spus ea, potrivit InStyle.

Cecile Reinaud a prezis că și Meghan Markle va proceda la fel în următoarele luni de sarcină: ”Pentru că sarcina ei se va dezvolta în timpul iernii, cred că și aceasta își va scurta lungimea rochiilor”.

În timpul turneului regal de 16 zile din Pacific, soția prințului Harry se afla încă la începutul sarcinii, așadar și-a păstrat stilul, preferând să poarte în mare parte rochii mai lungi de genunchi. Dar, pe măsură ce burtica ei va crește, ar trebui să ne așteptăm să-și schimbe alegerile și să opteze pentru ținute mai scurte.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, prima apariție publică după Megxit. Cum a fost surprinsă ducesa
prințul william
Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry
Prințul Harry și Meghan Markle au fost eliminați din familia regală de la Muzeul Tussauds Londra
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!

Comenteaza acest articol

De ce Kate a purtat rochii de gravidă scurte, iar Meghan ar trebui să-i urmeze exemplul

by Andreea Damian   1 min
0