Tabu
FASHION PEOPLE Slider

De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu

meghan markle

În timp ce Kate Middleton preferă să împrumute din colecția de bijuterii regale a reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle adoră să poarte creațiile brandului canadian Maison Birks.

Motivul real din spatele acestei decizii ar putea sta chiar în mâinile duceselor. Stilista Charlotte Balbier a explicat cum această aparentă decizie ține, de fapt, de stilul vestimentar al duceselor. „Alegerile vestimentare ale lui Kate sunt mult mai tradiționale, în timp ce Meghan abordează un look diametral opus. Ducesa de Sussex optează pentru bijuterii mici și delicate. Cu cât mai mici, cu atât mai bine. Brățări fine și cercei de mici dimensiuni, asta este semnătura fostei actrițe”. Lauren Teff, de asemenea stilist, mai spune despre stilul lui Meghan: „Meghan optează pentru bijuterii simple, dar stilate și contemporane, cu un twist totuși clasic”.

Dacă nu știați, Regina Elisabeta a II-a a purtat bijuterii de la Maison Birks cu șapte decenii înainte ca Meghan Markle să se îndrăgostească de acest brand. Ducesa de Sussex a întors adesea priviri în ținute pe care le-a accesorizat cu cercei și coliere de la producătorul canadian de bijuterii, ceasuri și articole de argint.

Maison Birks, fondat în 1879 în Montreal, este cel mai important brand de bijuterii de lux din țară. De-a lungul istoriei sale, brandul a solicitat ajutorul designerilor canadieni de top pentru crearea accesoriilor sale. Unul dintre cei mai proeminenți a fost Toni Cavelti, care a proiectat un colier purtat de regina Elisabeta a II-a la o cină în Victoria, Columbia Britanică, în timpul vizitei sale în Canada.

Maison Birks are magazine în marile orașe din Canada, inclusiv în Toronto, unde MeghanMarkle a petrecut șapte ani pentru a filma serialul de televiziune Suits. Meghan poartă orice de la Maison Birks, de la inele la pandantive și coliere. Dar accesoriile sale preferate se pare că sunt cerceii și inelele, pe care le poartă adesea la evenimentele oficiale.

ARTICOLE SIMILARE

Lanvin, preview toamna 2010

realitatea

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Lăcătuș

Tabu Tabu

TREND ALERT: moda care se intoarce

realitatea

Prințul Charles, primul mesaj public de când s-a îmbolnăvit de coronavirus

Andreea Damian

Cuplurile care se ceartă des au cele mai bune relații

Andreea Damian

Vintaggeria la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu