Home > Fashion > De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu

De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu

meghan markle

În timp ce Kate Middleton preferă să împrumute din colecția de bijuterii regale a reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle adoră să poarte creațiile brandului canadian Maison Birks.

Motivul real din spatele acestei decizii ar putea sta chiar în mâinile duceselor. Stilista Charlotte Balbier a explicat cum această aparentă decizie ține, de fapt, de stilul vestimentar al duceselor. „Alegerile vestimentare ale lui Kate sunt mult mai tradiționale, în timp ce Meghan abordează un look diametral opus. Ducesa de Sussex optează pentru bijuterii mici și delicate. Cu cât mai mici, cu atât mai bine. Brățări fine și cercei de mici dimensiuni, asta este semnătura fostei actrițe”. Lauren Teff, de asemenea stilist, mai spune despre stilul lui Meghan: „Meghan optează pentru bijuterii simple, dar stilate și contemporane, cu un twist totuși clasic”.

Dacă nu știați, Regina Elisabeta a II-a a purtat bijuterii de la Maison Birks cu șapte decenii înainte ca Meghan Markle să se îndrăgostească de acest brand. Ducesa de Sussex a întors adesea priviri în ținute pe care le-a accesorizat cu cercei și coliere de la producătorul canadian de bijuterii, ceasuri și articole de argint.

Maison Birks, fondat în 1879 în Montreal, este cel mai important brand de bijuterii de lux din țară. De-a lungul istoriei sale, brandul a solicitat ajutorul designerilor canadieni de top pentru crearea accesoriilor sale. Unul dintre cei mai proeminenți a fost Toni Cavelti, care a proiectat un colier purtat de regina Elisabeta a II-a la o cină în Victoria, Columbia Britanică, în timpul vizitei sale în Canada.

Maison Birks are magazine în marile orașe din Canada, inclusiv în Toronto, unde MeghanMarkle a petrecut șapte ani pentru a filma serialul de televiziune Suits. Meghan poartă orice de la Maison Birks, de la inele la pandantive și coliere. Dar accesoriile sale preferate se pare că sunt cerceii și inelele, pe care le poartă adesea la evenimentele oficiale.

Articole asemanatoare
Regina
Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu
Kate Middleton
Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important
Regina Elisabeta
Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu

by Andreea Damian   1 min
2