Home > Fashion > De ce lumea e înnebunită după acest model atipic de blugi, care costă 166 $

De ce lumea e înnebunită după acest model atipic de blugi, care costă 166 $

Ultima modă în materie de blugi face ravagii în rândul tinerelor din America. Blugii decupați cu vedere la… tot aproape că au creat isterie. Deși costă 166 de dolari, stocurile s-au terminat.

După blugii rupţi, cei cu talie joasă decupați în zona feselor, cu lenjeria intimă la vedere, sau chiar pantalonii care par murdari de noroi, noul model este cel mai îndrăzneț cu puțință. Deși nu par îmbrăcat într-o astfel de pereche, multă lume se înghesuie să-și cumpere una.

Se știe că oricine de pe planeta asta deține cel puțin o pereche de blugi. Și dintr-un motiv foarte bun. Blugii arată grozav și pe femei, și pe bărbați și sunt extrem de versatili. Deși s-au aflat în topul preferințelo vestimentare încă de când a fost inventat denimul, în secolul al XIX-lea, se pare că noile tendințe și modele nu îi mulțumesc pe oameni.

De aceea, marile branduri reinventează denimul pentru a modifica aspectul clasic al celui mai popular articol de vestimentație.

Ei bine, cel mai scandalos model de blugi a fost lansat de curând și costă 166 de dolari. Asta dacă aceste fâșii de denim s-ar putea numi pantaloni, deoarece abia acoperă ceva din fund și picioare.

Blugii sunt realizați de CARMAR Denim și sunt denumiți „blugi extrem de tăiați”. CARMAR a descris articolul de vestimentație ca fiind „pantaloni cu talie înaltă cu decupaje mari pe fața și pe spate”.

La prima vedere, blugii nu-și justifică prețul, deoarece arată ca o pereche de pantaloni distrusă de un copilaș. Însă acest model de blugi are mare priză la tinere. Că tot se apropie vara, picioarele nu mai trebuie ascunse.

 

 

Articole asemanatoare
blugii
Designerii schimbă aspectul blugilor din respect pentru mediu
blugi
Vârsta limită până la care putem purta blugii skinny
Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă
November fashion must-haves

De ce lumea e înnebunită după acest model atipic de blugi, care costă 166 $

by Andreea Damian   1 min
2