Tabu
FASHIONPEOPLESlider

De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale

Michael Jackson a fost un veritabil fashion icon. Încă din copilărie și până în ultimii ani de viață, megastarul a adoptat vestimentații și accesorii aparte, unice. Îi plăcea să iasă în evidență. Acesta a fost motivul pentru care ținutele sale aveau o mulțime de detalii care i-au făcut pe toți să se întrebe ce semnificație aveau.

De exemplu, Michael Jackson purta aproape fiecare sacou cu o bandă pe mâna dreaptă, iar câteva dintre ele aveau numărul „777” cusute pe ele. Vestimentațiile sale l-au plasat în randul celor mai influente personalități din industria fashion.

Iată câteva dintre secretele din spatele costumelor sale!

De ce a purtat costume mai mici la finalul spectacolelor sale

Rutinele de dans ale lui Michael Jackson au fost foarte grele din punct de vedere fizic, iar el a dansat tot timpul în timpul spectacolelor sale. Până la sfârșitul spectacolului, el slăbea adesea până la 2 kilograme. Și din moment ce era important ca hainele lui să se potrivească perfect, astfel încât să își poată arăta mișcările de dans, fiecare costum era mai mic decât cel dinainte.

Cum reuşea să facă celebra mişcare de dans din videoclipul „Smooth Criminal”?

Dacă ați văzut măcar o dată videoclipul piesei „Smooth Criminal”, sigur v-au atras atenția cadrele în care Michael sfidează gravitația, aplecându-se în față într-un unghi de 45 de grade, cu spatele perfect drept și picioarele așezate pe sol. Iluzia, pe care mulţi au încercat să o copieze, a fost posibilă datorită designului special al pantofilor şi a exemplarei condiții fizice a artistului.

De ce purta doar o singură mănușă?

Michael avea vitiligo, o afecțiune a pielii care a început să se vadă pe mâna lui și a vrut să o ascundă. Și i s-a părut mai interesant să poarte doar o mănușă.

De ce aproape fiecare sacou avea o banderolă pe mâneca dreaptă?

Michel Jackson dorea doar ca hainele sale să fie diferite de toate celelalte. Și să ai o bandă pe o mânecă îți face aspectul altfel. Lui Michael i-a plăcut, de asemenea, să-i facă pe fanii săi să se întrebe de ce purta acea banderolă.

De ce erau 3 de 7 cusuți pe jachetele sale?

Michael era al 7-lea copil din familia sa. De asemenea, s-a născut în 1958, iar dacă adunați 19 cu 58, rezultă 77.

De ce nu și-a lustruit niciodată pantofii?

Odată, managerii cântărețului au fost îngrijorați de starea încălțămintei sale și i-au cerut designerului său de costume să le lustruiască. Au făcut-o, dar asta l-a înfuriat pe Michael extrem de mult. El a explicat că pielea uzată era exact ce-i trebuie ca să-și facă mișcările de dans.

De ce purta șosete albe?

Lui Michael îi plăcea să poarte șosete albe din mai multe motive. Nimeni altcineva nu purta șosete albe cu pantofi negri. Mai mult, șosetele albe ar capta lumina și ar atrage atenția asupra mișcărilor picioarelor sale atunci când dansa.

De ce punea plasturi pe degete?

Mișcările mâinilor au fost o parte importantă a rutinelor de dans ale lui Michael Jackson. Așa că el și designerii săi de costume au decis să înfășoare banda albă în jurul degetelor pentru a atrage mai multă lumină. Michael a decis, de asemenea, că ar fi mai neobișnuit și mai distractiv să își lipească bandă doar pe degetele arătător, inelar și mic. Când dansa, artistul își unea inconștient cele două degete nebandajate.

ARTICOLE SIMILARE

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai divorțează: „Ne-am împăcat” VIDEO

Andreea Damian

Nooka Mercury, ochelarii cool

realitatea

Șapte acțiuni de zi cu zi care afectează perineul fără ca tu să observi

Andreea Damian

A murit ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”

Andreea Damian

Un copil moare de pneumonie la fiecare 39 de secunde

Andreea Damian

Încălzirea globală crește riscul de naștere prematură

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu