Tabu
Image default
BEAUTY Slider

De ce modul în care îți speli părul îți afectează stilul

Când vine vorba despre coafarea părului, s-ar putea să consideri că sunt suficiente un uscător de păr, o placă de îndreptat părul și un ondulator. Dar adevăratul aliat în această situație ar putea fi de fapt modul în care l-ai spălat.

Șamponul îți poate lăsa părul fără strălucirea pe care ți-o dorești atunci când alegi un produs, susține hairstilistul celebrităților Jen Atkin, ceea ce poate afecta stilul. Așadar, trebuie să cauți produsul potrivit, ceva care îți curăță părul, dar cel mai important să îl mențină hidratat.

Dacă ai părul vizibil uscat, caută un șampon care să-l hidrateze. Cu toate acestea, Atkin sugerează că toate tipurile de păr ar putea beneficia de astfel de formule – da, chiar dacă preocuparea ta principală este lipsa de volum sau firul subțire. Există numeroși factori care îl pot usca și mai tare, în afară de apă: poluarea, umiditatea, vopseaua de păr. Așadar, pe lângă șampon și balsam ai nevoie de produse pentru îmblânzirea părului rebel dar și pentru repararea vârfurilor despicate.

Secretul este să cauți ingrediente în șamponul și balsamul tău care să hidrateze părul și să-l facă mai strălucitor, fără să-l încarce. Textura naturală a părului va părea mai sănătoasă, indiferent dacă ai păr drept sau cu bucle.

Pentru părul care nu este nici foarte subțire, nici prea gros, Atkin sugerează alegerea unei formule bogate în vitamine pentru a stimula strălucirea – de exemplu, un șampon pentru părul mediu, care conține extract de kumquat, un fruct bogat în vitaminele A, B și C. Apoi, pentru păr mai gros, untul de shea este încă unul dintre cele mai bune ingrediente pentru o hidratare profundă.

În ceea ce privește persoanele cu părul foarte subțire, evitați folosirea produselor care promit să vă ofere volum. În schimb, căutați un șampon care să vă întărească firul de păr, ceva care conține ingrediente precum biotina și keratina.

ARTICOLE SIMILARE

Fost director Paramount: Netflix a cucerit studiourile. Hollywood este irelevant acum

Andreea Damian

Chanel x Camille Charrière, un fashion video devenit viral pe Instagram

Ciocîrlan

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

realitatea

Bianca Dragusanu, schimbare radicala de look, inainte de nunta

Noua Zeelandă a câștigat respectul mondial pentru că va reduce emisiile de carbon la zero până în 2050

realitatea

Cat pot slabi inainte de sarbatori

Scrie un comentariu