Tabu
Image default
PEOPLESlider

De ce nu face Delia Matache copii? Cântăreața a oferit cel mai tranșant răspuns

Delia se consideră împlinită atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. De ani buni este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu şi pare că nimic nu le lipseşte.

Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani și toată lumea s-a întrebat de ce nu fac un copil. De fiecare dată artista răspundea în glumă. La un moment dat s-a crezut că la mijloc este o problemă de sănătate şi că nu pot face copii.

Însă, lucrurile nu stau deloc așa, iar acest lucru l-a lămurit chiar Delia pe Tik Tok.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis Delia.

@bubulet4 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original – Bubulet4

ARTICOLE SIMILARE

Detox: cum să-ți purifici corpul după sărbători? Programul ideal

Andreea Damian

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Tabu Tabu

Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă – Cooke Maroney

realitatea

Ramona Olaru s-a trezit cu Poliția la ușa: „Când am deschis eram și cam dezbrăcată”

Andreea Damian

The Rolling Stones | Expoziție itinerantă și aniversară la Marsilia

Ciocîrlan

Formaţia Guns N’ Roses va concerta la București în formația clasică

Andreea Damian

Scrie un comentariu