Tabu
Image default
PEOPLESlider

De ce nu face Delia Matache copii? Cântăreața a oferit cel mai tranșant răspuns

Delia se consideră împlinită atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. De ani buni este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu şi pare că nimic nu le lipseşte.

Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani și toată lumea s-a întrebat de ce nu fac un copil. De fiecare dată artista răspundea în glumă. La un moment dat s-a crezut că la mijloc este o problemă de sănătate şi că nu pot face copii.

Însă, lucrurile nu stau deloc așa, iar acest lucru l-a lămurit chiar Delia pe Tik Tok.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis Delia.

@bubulet4 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original – Bubulet4

ARTICOLE SIMILARE

O mașină de criptat folosită de naziști, descoperită în Marea Baltică

Ciocîrlan

Galeria Senso ⎪ Vernisajul expoziției „Ipostaze Tulburătoare”

Ciocîrlan

Cum arată casa în care stă Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Tabu Tabu

Dependența de telefon te ucide? Probleme de sănătate în era digitală

Andreea Damian

Trucuri pe care le poți învăța de la Meghan Markle pentru a fermeca pe toată lumea

Andreea Damian

Nail trend | Manichiura cu foiță de aur de 24k are un preț pe măsură

Andreea Damian

Scrie un comentariu