Tabu
Image default
FASHION Slider

De ce nu a mai apărut Melania Trump pe coperţile revistelor de când a devenit prima doamnă a SUA

Cu mult timp înainte să devină prima doamnă a SUA, Melania Trump a fost model. Şi-a început cariera la doar 16 ani pe când încă trăia în Slovenia, apoi, la 18 ani s-a mutat în Milano. Din 1996, cariera sa s-a dezvoltat în America unde a lucrat ca model în New York.

De altfel, cariera Melaniei a fost cea datorită căreia modelul a ajuns în 1998 la o petrecere Fashion Week unde l-a cunoscut pe cel care urma să-i devină soţ – Donald Trump.

Melania Trump nu a ajuns însă niciodată la statutul de supermodel. Fostul său coleg de apartament, fotograful Matthew Atanian a declarant pentru Vanity Fair, în 2016, că viitoarea prima doamnă obţinea doar contracte de a doua şi a treia mână atunci când a ajuns în SUA. Indiferent însă dacă situaţia nu a fost chiar cea mai roz, Melania Trump are totuşi experienţă ca model, aşa că, întrebarea pe care şi-o pune toată lumea este – de ce nu a apărut încă pe coperta niciunei reviste de modă din momentul în care soţul său a devenit preşedintele SUA. Până în acel moment ea fusese solicitată pentru coperţile unor reviste foarte renumite.

Actorul James Woods a fost primul care a pus această întrebare pe Twitter, sâmbătă, de atunci, întrebarea sa a creat premisele unei dezbateri imense. “Dacă cei doi Trump ar fi democraţi, Melania ar apărea pe coperta tuturor revistelor pentru femei din întreaga lume, în fiecare lună” a scris Woods în postarea sa, alături de una dintre pozele Melaniei Trump îmbrăcată într-o rochie fără bretele, din vremea când era foarte căutată de revistele din întreaga lume.

O mulţime de oameni au părut a fi de acord cu postarea lui Woods, spunând că într-un fel, revistele au devenit înregimentate politic, favorizând democraţii faţă de republicani, alţii comparând lipsa Melaniei Trump de pe coperţile revistelor cu numeroasele apariţii ale fostei prime doamne a SUA – Michelle Obama de pe vremea când Barack Obama era preşedintele ţării adică între 2009 şi 2017.

În timpul preşedinţiei lui Barack Obama, timp de opt ani, Michelle Obama a apărut pe coperţile a 12 reviste. Pe lângă faptul că a apărut pe coperta Vogue de trei ori, a fost invitata principală a revistei Essence de două ori, a apărut de două ori şi pe coperta revistei Time sau Glamour şi odată pe coperta revistelor Redbook, Instyle şi Radar.

ARTICOLE SIMILARE

Elena Perseil, colecția Realxing Allowed

realitatea

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Andreea Damian

Diane von Furstenberg doneaza jumatate din avere

realitatea

Minodora, pusa la zid din cauza “prezervativului” din dantela!

realitatea

Regele modei Giorgio Armani, omul care a îmbrăcat Hollywood-ul

Andreea Damian

Zgomotul alb îmbunătățește auzul – studiu

Andreea Damian

Scrie un comentariu