Tabu
Image default
PEOPLE

De ce nu mai poartă Andreea Esca inele și verigheta

Cei care o urmăresc la știri pe cunoscuta și îndrăgita Andreea Esca au putut observă că aceasta nu mai poartă inele și nici verigheta pe deget. Știrista a lămurit misterul într-o postare pe instagram, astfel încât să nu se creeze speculații despre o posibilă despratire de soțul ei. Căsătorită de peste 23 de ani cu Alexandre Eram, Andreea Esca povestea într-un interviu că nu și-a dat jos niciodată simbolul căsătoriei de pe deget, însă iată că a făcut acest lucru în plină pandemie.

Știrista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare cu o imagine în care se vede că nu purta decât un iel anume. “Nu port niciun inel în această perioada dar făcând ordine prin casă am dat peste inelul de la voi @claudiapanturoiu @magda_musat și m-am gândit că merge perfect pentru campania noastră @alistmagazine … #miedorde ! Mi-e dor de noi….”, a scris Andrea Ioana Esca nostalgică.

andreea-esca-inel-instagram
andreea-esca-inel-instagram

Nu știm dacă ați obervat dar vedetă e din ce în ce mai tristă la pupitrul știrilor pe care le prezintă. Poate din cauza probelemelor și a știrilor negative pe care le tot prezintă în ultimele luni legate de coronavirus și pandemie.

ARTICOLE SIMILARE

Gestul prețios făcut de Adelina Pestrițu cu banii câștigați dintr-un proces

Tabu Tabu

Ce face Mihai Petre după ce a fost nevoit să renunțe la TV

Tabu Tabu

NEW COUPLE ALERT la Hollywood

Andreea Damian

Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru

Tabu Tabu

Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubita lui Dani Oțil. Nimeni nu se aștepta!

Andreea Damian

Anna Lesko și-a împărtășit rețeta secretă de cozonac

Andreea Damian

Scrie un comentariu