Home > Sex-Relatii > De ce nu mai vorbesc FEMEILE MĂRITATE despre sex?

De ce nu mai vorbesc FEMEILE MĂRITATE despre sex?

O.A., 35 de ani, căsătorită de 4 ani, mama unui băiețel de 2 ani și 5 luni, vorbește fără rețineri, pe această temă.

„Toată chestiunea stă în faptul că nu mai este nimic spectaculos în sexul după căsătorie. Nu că nu ar fi bine, dar nu mai ai «inovațiile» de dinainte, adică nu mai este cu «hai hai, pe pereți sau prin bude de restaurant, tren». Cel puțin așa este la mine. Mi-e frică să nu se scoale copilul, deși are doar doi ani jumate și în mod sigur nu ar înțelege. Mă gândesc că poate s-ar speria, mă stresez și nu mai este interesant. De fapt, nu prea mai facem dragoste, facem doar sex. Repet, nu că nu ar fi bine, dar e pe repede înainte. Dimineața mă scol devreme, seara sunt obosită, abia aștept să dorm.

N-am ce să le mai povestesc fetelor. Ce poate să fie interesant în a povesti că am făcut „una mică“? Nimic. În plus, am senzația că pe prietena mea nu o interesează sexul meu conjugal, de vreme ce nici activitățile ei sexuale conjugale nu sunt interesante, așa că prefer să nu mai povestesc nimic. Nu că mi-ar fi rușine să laud sau să critic calitățile soțului meu. Nici vorbă, prietena mea știe lucrurile astea din discuțiile de dinainte de a mă căsători. Dar acum nu mai are același farmec, nu știu să spun de ce. În discuțiile noastre nu mai avem dispoziție de a vorbi despre sex, vorbim mai mult despre copii, shopping și vacanțe.

Ah, dacă mi-aș înșela soțul cu siguranță că i-aș povesti prietenei. Ar fi ceva nou, niște detalii despre care ea nu știe, «cum o are» sau ce poziție preferă. Ar fi o discuție interesantă. Dar nu-mi înșel soțul, mă mulțumesc cu ce am; nu vreau mai mult, nici mai puțin, e bine așa. Țin să mai spun încă o dată că nu e vorba de rușine, dar nu este nimic spectaculos să povestești cum ai încercat să faci dragoste aseară ca în tinerețe, și lui i s-a pus un cârcel, te-ai tăvălit pe canapeaua care scârțiie și pe care tocmai a vomitat copilul și, în timp ce făceai toate astea te gândeai că dimineața va trebui să te scoli devreme să duci urina copilului la analiză.“


Articole asemanatoare
Top 10 pozitii sexuale periculoase
Sexul, cel mai bun medicament pentru psihic?
Afla totul despre bolile cu transmitere sexuala!
Afla ce curiozitati sexuale au dezvaluit vedetele

Loading...

Comenteaza acest articol

De ce nu mai vorbesc FEMEILE MĂRITATE despre sex?

by admin   1 min
0