Home > Slider > Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!

Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!

horia brenciu
Puțini știu că interpretul și omul de televiziune Horia Brenciu are un frate cu un an mai mare și cu care nu vorbește de ceva timp. Acesta se numește Marius Brenciu și este și el cântăreț de opera în lumea mare, căci fratele sau nu mai știe exact unde se află.
Din păcate, cei doi nu-și mai vorbesc de ceva timp, dinainte că tatăl lor să se stingă. Marius Brenciu e un artist, fiind comparat la un moment dat chiar cu Pavarotti. A cântat cu cele mai mari orchestre filarmonice din București, Bruxelles, Berlin, Munchen, Monte Carlo, Goteborg, Cardiff, Amsterdam, Tokyo, Tel Aviv, New York, San Francisco, Madrid, Roma, Edinburgh sau Londra.
„El a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tată. După aceea, eu am plecat acasă cu tată, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a două zi a plecat. Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper că într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el”, a povestit Horia Brenciu la emisiunea Eugeniei Vodă.
Articole asemanatoare
horia brenciu
N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare
BRENCIU – despartit de nevasta de doua saptamani!
Se insoara azi dar… DRAMA ascunsa a lui BRENCIU inaintea nuntii secrete
RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!

Comenteaza acest articol

Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!

by Tabu Tabu   1 min
0