Tabu
Image default
PEOPLESlider

Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!

Puțini știu că interpretul și omul de televiziune Horia Brenciu are un frate cu un an mai mare și cu care nu vorbește de ceva timp. Acesta se numește Marius Brenciu și este și el cântăreț de opera în lumea mare, căci fratele sau nu mai știe exact unde se află.
Din păcate, cei doi nu-și mai vorbesc de ceva timp, dinainte că tatăl lor să se stingă. Marius Brenciu e un artist, fiind comparat la un moment dat chiar cu Pavarotti. A cântat cu cele mai mari orchestre filarmonice din București, Bruxelles, Berlin, Munchen, Monte Carlo, Goteborg, Cardiff, Amsterdam, Tokyo, Tel Aviv, New York, San Francisco, Madrid, Roma, Edinburgh sau Londra.
„El a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tată. După aceea, eu am plecat acasă cu tată, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a două zi a plecat. Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper că într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el”, a povestit Horia Brenciu la emisiunea Eugeniei Vodă.

ARTICOLE SIMILARE

Germania ⎢ Cea mai veche armură romană din istorie

Ciocîrlan

5 automasaje faciale la fel de eficiente ca un tratament spa

Andreea Damian

Nu poţi fi niciodată prea bine îmbrăcat sau prea educat

Andreea Damian

Cum s-au fotografiat Andreea Marin și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Imagine de colecție!

Andreea Damian

Șapte lucruri de făcut în weekend ca să începi săptămâna în forță

Andreea Damian

Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump

realitatea

Scrie un comentariu