Home > Agenda > De ce nu se îngrămădesc vedetele să prezinte gala Premiilor Oscar

De ce nu se îngrămădesc vedetele să prezinte gala Premiilor Oscar

oscar

Devine o misiune grea pentru Academia Americană de Film să-i găsească un înlocuitor lui Kevin Hart, care a decis să refuze rolul de gazdă a Premiilor Oscar 2019. Și nu din cauza tweet-urilor sale homofobice. Se pare că adevărata problemă o reprezintă banii … sau lipsa acestora.

Potrivit unor surse citate de TMZ, salariul „infim” de mic nu convinge pe nimeni din Cetatea Filmului să accepte să prezinte ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Și se pare că această problemă există de mai mult timp.

Însuși Jimmy Kimmel, care a fost gazda Oscarurilor în 2017, a dezvăluit că a fost răsplătit doar cu 15.000 de dolari pentru serviciile sale. Prezentatorul emisiunii de mare succes Live With Jimmy Kimmel câștigă aproximativ 10 milioane de dolari pe an și are o avere estimată la peste 35 milioane de dolari, deci se justifică de ce s-a bosumflat. Tot el a precizat că și vedetele care au fost în anii anteriori prezentatori – Billy Crystal, Chris Rock, Ellen DeGeneres – au primit aceeași sumă. De ce oare, a spus-o chiar el, mai în glumă, mai în serios: „Vreți să știti de ce? Cred că este ilegal să nu primești niciun ban”.

Se spune, de asemenea, că majoritatea potențialilor candidați renunță după ce află suma cu care vor fi plătiți. Academia Americană de Film nu și-ar plăti prezentatorii pentru că se presupune că aceștia ar trebui să considere acest rol drept oportunitatea vieții lor. Adevărul este că pe oricine ar oferta acum pentru a fi gazda Oscarurilor 2019, Academia trebuie să-i ofere mai mulți bani.

Kevin Hart nu va mai fi gazda Oscarurilor, deși și-a arătat entuziasmul pe Instagram, după ce au ieșit la suprafață mai multe mesaje din perioada 2009-2011 ce includeau limbaj obscen care se referea la gay și făceau comentarii groaznice la adresa sexualității.

Articole asemanatoare
oscar
Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie
natalie portman
Ținuta sobră a lui Natalie Portman a transmis un puternic, dar subtil, mesaj feminist
oscar
Premiile Oscar 2020. Cum a arătat meniul 70% vegetarian
oscar
Billy Porter și povestea rochiei cu pene de aur de la Premiile Oscar

Comenteaza acest articol

De ce nu se îngrămădesc vedetele să prezinte gala Premiilor Oscar

by Andreea Damian   1 min
0